Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyik telefont vegyme meg...

Melyik telefont vegyme meg Samsung Galaxy Pocket Neo vagy Galaxy Y?

Figyelt kérdés
Dominosan a Neo 15000 függetlenül az Y 18000. Tudom nem sokat tudnak hardwerileg ezek a telefonok de érdekelne melyiket érdemes megvenni, mik lehetnek az esetleges hibái ami miatt nem jó vétel lenne?
2014. jún. 21. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2014. jún. 21. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyan az a kettő, de a Neo-n sokkal újabb android van, szóval azt.
2014. jún. 21. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja csak nem ide kellett volna írni
2014. jún. 21. 22:26
 4/4 anonim válasza:
100%

Nekem Neom van, nagyon szeretem, bár így fél év használat után kicsit kevésnek érzem ahhoz képest, amire használni szeretném. Alaptelefonnak tökéletes, megbízható, mindent tud amit a nagytesók, csak lassabban. A felbontása nem túl jó és a kamerája is triviális (autofókusz sincs rajta), de telefonálásra, facebookra tökéletes. Kicsit a GPS-e bolond, bár lehet az a netkapcsolatom miatt van, nem a telefon hibája. Műszaki áruházban dolgozom, az eladott mennyiséghez képest keveset (eddig konkrétan 1 darabot) vettem vissza szervizelésre, annak az volt baja, hogy a széleken bekrepált az érintőkijelző. Mindenképp érdemes rá venni egy gumitokot, mert valamiért a festés lekopok róla. Mármint nem a hátlap, hanem a samsung felirat, ami azért elég gáz..ne sötétkéket vegyél mert minden maszat meg karc egyből látszik rajta.

Ha nem teszel rá felesleges alkalmazásokat mint pl a facebook és a messenger, hanem kibírod, hogy sima böngészőből használd, akkor egyáltalán nem fagy le, nem kapcsol szét. 2 gb belső memóriája van (4-et írnak a papírjai, de számodra 2 elérhető). Nekem nincs rajta semmi xtra, így kb 400 megát foglal az egész mindenség ami fut rajta. Memóriakártyával bővítheted, de az alkalmazásokat nem tudod áttenni memóriakártyára (ezt nem tudom miért van, telefon vagy android függő-e).

Mindenképpen a neo-t ajánlom, mert az Y az sokkal alsóbb kategóriás. Annak 290 MB belső tárhelye van, a neonak 2 GB, programfuttatás szempontjából ez nem mindegy. Az android is komolyabb rajta. Ha olcsón szeretnél telefont venni (anno nekem is ez volt a szempont) akkor a neoval szerintem békében megleszel. Még annyi, hogy (nem tudom milyen telefonod volt előtte) de a neon nincs állapotjelző led (tehát nem villog rajta semmi, ha érkezett üzeneted/ hívásod)nem tudom ez mennyire zavarna (a ZTE blademen volt ilyen, így nekem kicsit hiányzik, hogy csak ránézek és látom hogy van értesítésem).

Alapvetően nekem 10 / 7, ha lenne telefon ugyanezzel a tudással de pár centivel nagyobb méretben, akkor 10 / 8 lenne (a kamerája miatt nem kapja meg a 10 pontot) Persze ezek az én igényeim, de gondolom te is hasonlókkal rendelkezel, ha e között a kettő között agyalsz.

A myaudio, navon meg egyéb ilyen kecsegtető külsejű de olcsó termékek (~ 20.000 FT), szebb kijelzővel és komolyabb kamerával rendelkeznek (előlapi/hátlapi), de kb 2 hét alatt bedöglik rajtuk valami. Ezeknek semmiképp se dőlj be, 30ból 20 visszajön, nagyon érvényesül az olcsó húsnak mondás. (Tabletjeikre is igaz).

2014. jún. 22. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!