Ha ez igaz, akkor léteznek ufók?
Hihetetlen felfedezést tettek kutatók az oroszországi Labinskban, írta az Ancien-Code honlap a minap. Egy 225-250 millió évesnek vélhető mikrocsipet vagy arra emlékeztető tárgyat találtak. Ami ha valóban mikrocsip volna és valóban ennyi idős, akkor az a történelem új fejezetét nyitná meg, idegen civilizációk és egykori földi látogatásuk valószínűségét igazolva.
Az ufológusok érthetően izgalomba jöttek a felfedezés hírére, azonban még sok időbe telhet, amire sikerül a mikrocsipet vallatóra fogni. Oly módon van ugyanis beágyazódva egy sziklába, hogy a kutatók hozzá sem mernek nyúlni, nehogy kárt tegyenek benne.
Az Ancien-Code.com mindenesetre drámai kérdésekkel feszegeti a tárgy mibenlétét:
“Egy másik szikla műve vagy az anyatermészet alkotása, esetleg tényleg egy mikrocsip, ami egy földönkívüli faj egykori látogatásának a bizonyítéka a távoli múltból?”
A kutatók jelenlegi problémája az, hogy nem pontosan tudják meghatározni a szikla korát, és kérdést vet föl az is, hogy a titokzatos csip körül szerves anyagokat találtak.
A tárgyat egyébként a krasznodari régióban egy halász, Viktor Morozov fedezte föl, aki néhány napja sokkal híresebb, mint az előtt. Hogy bevonul-e a történelembe, vagy csak egy médiahack részese, egyszer biztosan kiderül. Addig még éppen van idő erre a kis mozira:
https://www.youtube.com/watch?v=VaO5j5vsaKo&feature=player_e..
Az a bizonyos 250 millió év egyébként elég sok idő, ennyi kell a Pangea Ultima kialakulásához, vagyis a földrészek egyesüléséhez, és ennyi időbe telik a Napnak, hogy egy teljes kört megtegyen a Tejútrendszer magja körül. Viszont ennyi idő alatt az emberiségnek jószerével csak egy kérdésre futotta ufo-témában…
Az UFO = Unidentified FLying Object
Amire Te gondolsz szerintem az, hogy leteznek-e Foldonkivuliek. Nem nehez elkepzelni chip nelkul is, h leteznek. Az univerzum olyan rohadt nagy, h az lenne fura, ha nem leteznenek.. Ez nem is kerdes igazabol, csak az igen-igen foldhoz ragadt emberek nem hisznek a foldonkivuliekben.
"Egy 225-250 millió évesnek vélhető mikrocsipet vagy arra emlékeztető tárgyat találtak. Ami ha valóban mikrocsip volna"
- akkor már régen megvizsgálták volna a szerkezetét, a felépítését, és lenne róla valami tudományos igényű bejelentés, de a bulvármédián kívül nemigen lehet több száz millió éves chipről olvasni.
"A kutatók jelenlegi problémája az, hogy nem pontosan tudják meghatározni a szikla korát,"
Ezek a kutatók nem is hallottak az urán izotópos kormeghatározásról?
Van ahol 200000 évesnek, van ahol 450000 évesnek emlegetik ezt a képződményt. A tudomány ma már elég jó közelítéssel meg tudja állapítani egy kőzet korát, ennél sokkal - nagyságrendekkel - kisebb hibahatárral.
"Az ufológusok érthetően izgalomba jöttek a felfedezés hírére"
Az "ufológusok" amúgy is állandóan izgalomba jönnek. Aztán majd lenyugszanak és hazamennek.
"sok időbe telhet, amire sikerül a mikrocsipet vallatóra fogni. Oly módon van ugyanis beágyazódva egy sziklába, hogy a kutatók hozzá sem mernek nyúlni, nehogy kárt tegyenek benne."
És persze a kutatók még az elektronmikroszkópról sem hallottak, nem is beszélve a számítógépes képalkotásról, és az adatfeldolgozásról... Hát így tényleg hosszú időbe telhet, ha előbb a kutatókat kell kiképezni a modernebb eszközök használatára!
"Az a bizonyos 250 millió év egyébként elég sok idő"
Igen.
Remélem, azért ennél rövidebb ideig tart, mire valóban tudományos igényű véleményt is lehet olvasni a dologról.
"Az UFO = Unidentified FLying Object
Amire Te gondolsz szerintem az, hogy leteznek-e Foldonkivuliek. Nem nehez elkepzelni chip nelkul is, h leteznek. Az univerzum olyan rohadt nagy, h az lenne fura, ha nem leteznenek"
Az UFO az idegent jelent, lény vagy űrhajót és szerintem sem nehéz elképzelni, de a legtöbb ember szkeptikus az iskola kineveli belőlük a logikus gondolkodást, hogy léteznek máshol is lények, akik itt vannak. Érthető, hogy valahol bizonyítani akarja az ember a másiknak is.
"- akkor már régen megvizsgálták volna a szerkezetét, a felépítését, és lenne róla valami tudományos igényű bejelentés, de a bulvármédián kívül nemigen lehet több száz millió éves chipről olvasni. "
Le van írva a cikkbe, magyar nyelven, hogy NEM LEHET HOZZÁFÉRNI a lelethez, így megvizsgálni sem tudták. Túl nehéz ezt felfogni ?????? :D
"A mult heten is megkerdezted ugyanezt, akkor is megkaptad a valaszokat, hogy nem, nem mikrocsip, hanem valami tengeri allat meszvaza, amit talaltak."
Én nem tettem fel a kérdést, nem is tehettem, mivel ma olvastam a paranormalon, ahol ez friss hír. De ha már szóbahoztad utánanéztem a kérdések közt és nem egy hetes, hanem fél hónappal előtti kérdésben éppen cáfólták, hogy tengeri maradvány lenne, de neked nehéz ezt is megérteni ?
"A kövület elmélettel az a baj, egyébként már gondoltam én is rá, hogy ott a test részei szabályosak. Pl itt [link] a gerinc vagy más testi rész szabályosan egymás után vannak, mint a testen, azonos periodicitással, amilyen egy testen van, de a leleten, amelyet most találtak nem egyformák ezek a barázdás, hanem szabályosan egyre kisebbek. [link] meg ! A kör minták keskenyednek egy, míg az azt körülvevő vonalak meg mövekednek egymással megegyező arányban. Teljes arányos periodicitás figyelhető meg, mint az elektrotechnikában.
A kutatók ismerik milyen egy kövület, nem hozták volna nyílvánosságra, ha az lenne. A másik pedig, aki felvetette hogy papírból összehajtogatva lett kivágva, üzenek, hogy akkor nem is volt papír. Naugye !? :D
A másik pedig, hogy nem egyenlő szabályos alakzatban vannak, hanem amit leírtam, hogy periodocotás figyelhető meg, ezt egy papírral nem csinálod meg és olló sem volt.
Szerintem ez egy olyan michrochip maradványa, amit az idegenek nem tudtak eltüntetni. Akkor nem volt a földi ember olyan fejlett, hogy ilyeneket legyártson"
"Le van írva a cikkbe, magyar nyelven, hogy NEM LEHET HOZZÁFÉRNI a lelethez, így megvizsgálni sem tudták. Túl nehéz ezt felfogni ?????? :D "
És mondd, ki nem fér hozzá? A kutatók, akik vizsgálják? :-D
Kicsit ellentmondásos, amit írsz.
Ha a "kutatók" nem tudják (vagy nem engedik) megvizsgálni, akkor nem kutatók.
Nem kell ködösíteni, egyszerűen be kell ismerni, hogy tudományosan még senki nem vizsgálta meg a leletet, mert akkor ugye _esetleg_ az derülne ki, hogy nincs értelme ekkora felhajtást rendezni körülötte.
:-D
ufo ismeretlen/azonosítatlan repülő tárgy,nincs benne semmi lény.
Viszont szinte 100% hogy máshol is van élet.Erre szokták ezt a példát használni a tudósok:-Fizikai világban élünk tehát nincs végtelen.Gondoljunk egy póker paklira ki osztok 2 lapot neked,utána vissza keverem és mivel véges a megoldások száma ezért egy idő múlva elkezd ismétlődni és a kezedbe kapod megint azt a két lapot.
-Az már más kérdés,hogy közelünkbe van-e élet legközelebb ami nem a mi galaxisunkban van 7 fényév távolságra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!