Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti miért gondoljátok, hogy...

Ti miért gondoljátok, hogy léteznek ufok?

Figyelt kérdés

Én leginkább azért, mert túl sok videó jelenik meg, és ha csak 1%-a igaz akkor már egy másik inteligens civilizációkról beszélhetünk.

Nem beszélve arról hogy rengetek UFO-t láttam életem során.

És egy találkozásom is volt egy idegen fajjal!

(amelyről ne kérdezzetek, mivel amúgy sem hiszik el az emberek!, Meg aztán ha el is hinnék akkor sem tudnák hogy milyen lénnyel találkoztam valójában, kerestem már róla leírásokat, de nem találtam semmit )

2014. máj. 17. 12:57
1 2
 1/16 anonim válasza:

Ősi idegenek c. doukfilm-sorozat.

Hol láttál rengetegszer...?

2014. máj. 17. 13:34
 2/16 A kérdező kommentje:

az égen, legtöbbször utazásaim során.

de a városomban is, a kertünkben.

2014. máj. 17. 13:43
 3/16 anonim ***** válasza:

Elméletileg nem zárható ki idegen lények létezése.

Melyik városban laksz?

2014. máj. 17. 14:10
 4/16 anonim ***** válasza:
A földönkívüliek olyan valósak, mint az emberek én többször is találkoztam velük ne hallgass az elvakult szkeptikusokra idegenek márpedig vannak.
2014. máj. 17. 14:21
 5/16 anonim válasza:
Ha valaki tudja vagy utana nez hogy mekkora is a vilagegyetem rajon hogy szinte biztos, hogy van elet a foldon kivul is.
2014. máj. 17. 14:47
 6/16 anonim ***** válasza:

Na először is . Az UFO szó Unidentified Flying Objectet takar. Nem olyan élőlényeket,ami az emberek fejében él.

Másodszor,senki nem mondja,hogy nincs élet a Földön kívül. Van valószínűsége,lsd. Drake-egyenlet.

A baj azzal van,ahogy elképzelik az idegen civilizációkat. És még az UFO név is helytelen.

2014. máj. 17. 14:50
 7/16 anonim ***** válasza:
29%
#7 mindenki tudja, hogy az Ufo szó= (azonosítatlan repülő objektum), de ezt használjuk mert rövidebb szó, mint a földönkívüli(ek) a lényeget szerintem mindenki megérti az Ufók valóban léteznek csak túlon-túl szűk látókörű vagy nem fognak neked megjelenni, hogy bizonyítják a létezésüket nem vagy te olyan fontos személy, ha valóban van egy kis eszed utána tudsz nézni az Ufo jelenségeknek történelmi feljegyzésekben vagy akár a neten ők mindenhol jelen voltak a történelem során csak az ostoba szkeptikusok nem bírják elismerni a tudatlanságukat.
2014. máj. 17. 15:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Elmondom,hogy egy szóval nem írtam hogy nincs élet a Földön kívül. Ha valaki szűk látókörű,akkor az te vagy. Annyira próbálod bizonyítani az igazad,hogy észre sem vetted mit írtam. Gratulálok,a színvonal megvan...
2014. máj. 17. 17:32
 9/16 A kérdező kommentje:

Igen- Igen

az ufo szónak, nem csak egy azonosítatlan repülőt értünk!

és ezt jó lenne már mindenki ember fejébe beleverni!

Hivatalosan igen azt jelenti!

De sok országban, és magyarországon is az ufo szó alatt, az idegen lényt is értsük!

attól függetlenül hogy elfogadod vagy sem!

És ki lehet jelenteni, hogy a ufo szónak kettő jelentése van!

2014. máj. 17. 19:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Bizony ufók= azonosítatlan repülőgépek léteznek 100%
2014. máj. 17. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!