Ti miért gondoljátok, hogy léteznek ufok?
Én leginkább azért, mert túl sok videó jelenik meg, és ha csak 1%-a igaz akkor már egy másik inteligens civilizációkról beszélhetünk.
Nem beszélve arról hogy rengetek UFO-t láttam életem során.
És egy találkozásom is volt egy idegen fajjal!
(amelyről ne kérdezzetek, mivel amúgy sem hiszik el az emberek!, Meg aztán ha el is hinnék akkor sem tudnák hogy milyen lénnyel találkoztam valójában, kerestem már róla leírásokat, de nem találtam semmit )
ja csak ne feledd el, hogy én mér általános iskolában az ufo szó alatt 2 osztályban is az űrhajójukat meg a földönkívüli lényeket értettem, attól függ hogy mire néztem.!!
ahogyan ezt tette mindenki!
Mivel amikor nem értették a szó jelentéséta akkor is kettő jelentésként értelmezte minden ember
"Én leginkább azért, mert túl sok videó jelenik meg"
Akkor léteznek zombik, vámpírok, vérfarkasok, és a télapó is..
Túl nagy hozzá a galaxis,hogy ne létezzen más élet:pl vannak a marson baktériumok és ez azt bizonyítja,hogy nem csak a földön van élet.Meg még ott van 600-700 milliárd galaxis,vagy még több.Egyébként én is láttam UFO-kat:
-Az egyiket május 24-én :Valami féreglyuk féleségen jött egy szempillantás alatt és észak-kelet felé ment el,de előtte bekapcsolta a fehér világítást az alján.
-Láttam egyet kiskoroman is:30 méterrel lebegett a szembelévő panelzás felett,ami 20 méterre van.
-2013 nyarán kint ültem az erkélyen és láttam,hogy jön valami fehér pont,elővettem a távcsövet és.....eléggé meglepődtem mivel gömb alakú volt és forgott az aljának ez egyik része.
Az utóbbit többen is látták!
De nem félek mivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!