Szerintetek léteznek ufók?
UFO = nem azonosított repülő TÁRGY.
Persze, hogy léteznek. Az azonosításig.
Nem vagy tisztába az ufo fogalmával..
ha arra gondolsz hogy léteznek-e földönkívüli más bolygón vagy holdon vagy akárhol bármilyen más élő faj legyen az intelligens vagy űrgiliszta.. akkor azokat ne hívd őket UFO-nak.
én igen én hiszem hogy léteznek.
Namost az UFO az nem más, mint azonosítatlan repülő tárgy, azaz olyan valami ami repül, de nem lehet róla tudni, hogy micsoda. Ha te csinálsz a kertedben titokban egy rakétát és fellövöd, akkor az máris egy UFO, mert a légiirányítók látják a tárgyat, de nem tudják mi az. Tehát azonosítatlan repülő tárgy. Ha kiderítik, hogy te voltál, akkor máris nem azonosítatlan, mivel beazonosították.
Ha UFO alatt idegen, értelmes létformákat értesz, akkor valószínű, hogy léteznek. De ez nem azért van, mert a világegyetem végtelen, mert a világegyetem végtelensége nem azt jelenti, hogy végtelen számú bolygó van benne. A bolygók száma nagyon is véges. A világegyetem végtelensége azt jelenti, hogy olyan, mint egy gömb: bármerre indulsz el rajta, sosem fogsz falba vagy szakadékba ütközni, nem lesz vége, de attól még előbb-utóbb, ha egyenesen mész, visszaérhetsz oda, ahonnan elindultál.
Mivel a bolygók száma véges, ezért nem lehet 100%-ra kijelenteni, hogy biztosan van máshol is értelmes létforma. Maxiumum becsülni lehet az esélyét, de a becslések közt hatalmas különbségek vannak. Az biztos, hogy nagyon közel nincs ilyen.
Ha UFO alatt azt érted, hogy értelmes létformák idelátogatnak hozzánk pont ebben az - univerzális szempontból - incifinci időszakban, amióta létezünk, akkor szerintem nagyon tévedsz.
Régebben (úgy 10 éves korom körül)hittem a földönkívüliek létezésében. Elhittem minden történetet róluk, gondoltam magamban, elvégre mért ne léteznénk?
Édesapámmal kutattunk a régi újságok, könyvek, folyóiratok között a kamrában. Az öccse ráhagyta a nagy UFO-s könyveit és egyéb dolgokat. Hú de megörültem, hogy majd itt lesz bizonyíték is arra amiben hiszek. De az örömöm nem tartott sokáig, ahogy lapozgattam az egyik füzetet a következő kép tárult a szemem elé: Egy helikopter sziluettje volt lerajzolva és az volt alá írva hogy:"Ez is a földönkívüliek egyik járműve"
Míg élek ezt nem felejtem el, egy világ dőlt össze bennem....nagyon régi füzet volt, tehát akkoriban mikor a füzet íródott a helikopter újdonság volt. Viszont jó pár év elteltével, mikor én a kezembe vettem, már közismert tény volt hogy az nem egy UFO. visszadobtam a füzetet egy dobozba...és kisétáltam szomorúan a kamrából.
azóta nem hiszek a földönkívüliek létezésében, szerintem érthető mért :)
De ha mégis léteznek valamiféle csoda folytán, jobb ha nem keresnek minket, mert őket is tönkre teszi az emberiség, akárcsak saját magát.
Most mire gondolsz:
- Azonosítatlan repülő tárgy: 100%, hogy léteznek, míg be nem azonosítják őket
- Űrlények: (Űrlény nem = UFO): Létezésüket lehetségesnek tartom.
na vmi bogyószedő reggelt 404 néven
ez hiányzott már ide...
pár nap és az ezo kategória megint régi lesz:)
404 üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!