Mennyi a valószínűsége, hogy az UFÓK valóban léteznek?
Szkeptikusok, fogadjunk, hogy erre egyből rávágjátok, hogy nem sok mindössze 20-25%. Sőt, gyanítom többen még lejjebb alkudnátok 15-20%-ra, hogy lássuk, hogy ti jobb szkeptikusok vagytok.
Nos, a valóság az, hogy a tudományos meghatározás szerint a 15-20%-is valós esélyt jelethet. Tehát ezzel magatok állítottátok, hogy bizony itt lehetnek.
Na ehhez mit szoltok ? Aki nem szkeptikus, az mennyit mondana ?
megaláltam
1961-ben Frank Drake amerikai csillagász bemutatott egy számítási formulát (N = R x P x E x L x I x Z x S), amellyel a Tejútrendszer kommunikációra képes civilizációinak számát próbálta felbecsülni. Drake levezetése ebben a formában nem alkalmas N kiszámítására, mert több faktor még közelítőleg sem ismert.
100%, hogy léteznek nem azonosított repülő objektumok
100%, hogy USO is létezik
100%, hogy nem tudod megérteni, hogy a földönkívüli nem azonos az ufóval, még magyar közbeszédben sem.
100%, hogy soha nem tudjuk megmondani, milyen arányban lehet még rajtunk kívül. Ahhoz ismerni kellene a világegyetem minden szegletét.
100% annak a valószínűsége, hogy nincs egzakt módszer arra sem, hogy erre a kérdésre (nem a te kérdésedre) választ lehessen adni.
80% a valószínűsége annak, hogy szkeptikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!