Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek ufók?

Hella22 kérdése:

Szerintetek léteznek ufók?

Figyelt kérdés
Sok filmet láttam,hogy igen! És ez igaz? Több enber valott,hogy az NCIJ (vagy valami) ufókat tart..meg ilyenek.

2014. dec. 8. 21:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Ufók? Azonosítatlan repülő tárgyal? Természetesen léteznek, egészen addig míg beazonosítják őket.
2014. dec. 8. 21:18
 2/17 anonim ***** válasza:

Hogyne, persze, bizonyíték is van rá:

"UFO caught on tape"

[link]

(Bocs, de ezt nem bírtam kihagyni. :D)

2014. dec. 8. 21:35
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen szerintem léteznek bár még nem láttam eggyet se :)
2014. dec. 8. 22:38
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is siman elhiszem, hogy leteznek, mert miért ne alapon. Valahol biztosan van élet még a földön kívül.
2014. dec. 8. 23:42
 5/17 Spilerke ***** válasza:
Ufo-k valóban léteznek az igazság nem odaát van, hanem odafenn azonosítatlanul csücsülnek az égen. Peszeg földönkívüliek létezhetnek tőlünk jó messzire egy másik galaxisba, egy másik csillagrendszerbe.
2014. dec. 9. 05:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Kis unokámmal több feldolgozásban is megnéztük filmen Hófehérke történetét, mégsem hiszem, hogy létezik, vagy létezett volna...
2014. dec. 9. 12:30
 7/17 anonim válasza:

Én már láttam is:

1.eset

Az égen 3 kis világító pont volt és követték egymást.

2.eset

Horgászni voltunk egy tónál és láttam egy magasan repülő világító "repülő csészealj" szerű dolgot, ami nagyon gyorsan ment.

Szóval szerintem léteznek.

Mindent komolyan írtam.

2014. dec. 9. 14:48
 8/17 anonim válasza:
Akiket érdekel a téma, azok figyelmébe ajánlom a "Stephen Hawking univerzuma" sorozatot, bizonyos oldalakon fent van a teljes 3 dvd, ez amolyan ismeretterjesztő sorozat és még a felnőtteknek is roppant kellemes és érdekes kis műsor! Nem 3 szemű zöld lényekről szól, hanem azt kutatja, hogy lehet-e élet a földön kívül, és ha igen, hogyan léphetünk velük kapcsolatba; vagy hogy az általunk kilőtt űrszondák még miért nem észlelték a nálunk sokkal fejlettebb lények nyomait az űrben. Megdöbbentő és érdekes, nézzétek meg!
2014. dec. 9. 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:
40%
ez a kérdés heti 3-4szer biztos előfordul, hogy még nem unalmas, nem értem
2014. dec. 9. 22:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a linket,es en is igy gondolom,hogy leteznek. Csak sok ember nem tudja,mert eltitkoljak a vilag elol! :(((
2014. dec. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!