Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek ufók?

Hella22 kérdése:

Szerintetek léteznek ufók?

Figyelt kérdés
Sok filmet láttam,hogy igen! És ez igaz? Több enber valott,hogy az NCIJ (vagy valami) ufókat tart..meg ilyenek.

2014. dec. 8. 21:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Megneztema linket azt hittem valami ufos cikk :D Most nevettem :''D
2014. dec. 10. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Léteznek és egy csomó embert elraboltak ( de nem magyarországon) magyarországon meg egy kicsit ritkábban de ott is láttak. De az ufok csak kísérleteznek az embereken az űrhajón de persze úgy hogy lebénítják. Nem tudom hogy hol de hallottam hogy az egyik országba szörnyen sok az ufo észlelés. Amúgy azok az emberek akiket elraboltak az ufok visszatértek. Szóval csak meg akarnak minket vizsgálni fájdalmasan.
2014. dec. 10. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Na jó nem akarnak minket vizsgálni fájdalmasan csak a vizsgálat és a kíserlet fájdalmas
2014. dec. 10. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:

"Na jó nem akarnak minket vizsgálni fájdalmasan csak a vizsgálat és a kíserlet fájdalmas" Ahahaaaa!!! :D xD

Szerintem is az van, hogy direkt titkolják, meg sominden mást is...

2014. dec. 11. 11:23
 15/17 anonim ***** válasza:

51es körzet a válasz mindenre! Nézz utána több oldalon is! nagyon sok helyen ugyanazt írják. (több szem többet lát)

[link]

2014. dec. 20. 21:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszi a li nket! De sajna nem birtam megnezni a videot mert youtubeon privat! :(
2014. dec. 21. 00:52
 17/17 anonim válasza:
2015. nov. 9. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!