Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Voltaképpen miért olyan...

Voltaképpen miért olyan elképzelhetetlen, hogy a Földön eddig még nem jártak földönkívüli lények?

Figyelt kérdés

Sok olyan megmagyarázhatatlan jelenségre bukkanhat ember, ha nyitott szemmel jár. Millió számra érkeznek a bejelentések azonosítatlan repülő tárgyakról. Persze rá lehet fogni, hogy azok nagy része nem földönkívüli eredetű, ami sok esetben igaz is, de vannak köztük valódi UFO észlelések, amit nem tud hová tenni az ember.

Nagyon sok olyan emberrel találkoztam, aki teljes mértékben elutasítja ezt, hol ott értelmesenek gondolná a másik, mintha direkt lesütné a szemét nem véve tudomást, vagy gyenge kifogást keresne az esetre. Gondolom nem kell emlegetni az 1947-es Roswell-i UFO szerencsétlenséget, az akkori szkeptikus társadalom lesütötte szemét. Merthogy a katonaság és az Amerikai kormány az igazmondásról híres. Lassan már úgy érzem, hogy csak én vagyok szkeptikus e téren.

2015. ápr. 15. 10:33
1 2
 11/13 anonim válasza:

7.válaszoló: Szerinted az idegenek olyan hülyék hogy megmutatják magukat? Esetleg párszor elcikáznak a műholdak pályáin meg belépnek a légtérbe,de okosak.

Egyébként szerintem már rengetegszer jártak a bolygón,sőt,lehet hogy ez valójában az ő bolygójuk és egy nap visszajönnek elvenni tőlünk.

2015. ápr. 26. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Az idegenek olyan hülyék, hogy évmilliók alatt - ha már jártak itt - pont 1947ben romlott volna el a navigációs rendszerük? Vagy Ők csak léteznek, léteztek, de a technikai fejlődés rájuk nem vonatkozik? Tehát ez az űrjárműves mese valahol alapjában sántít!

Még számtalan kézenfekvő problémát tudnék említeni ebben az "idegenmesében"!

És akiket elraboltak! Ezek a fantázia szüleményei, amit a filmproducerek fantáziájából merítenek, és valós dolgoknak állítják be, hogy értelmet szerezzenek életüknek.

2015. ápr. 26. 15:46
 13/13 gago77 ***** válasza:

Nem elkepezelhetetlen. Ha az emberiseg kihalna most, nemhogy emgymilliard, de mar egymillio ev mulva sem lenne semmi nyoma, legfeljebb a megkovesedett csontok, meg a sok muanyag szemet. Ha az idegeneknek masfele osszetetelu vazrendszeruk volt, olyan, ami nem kovesedik igy meg, hanem elbomlik es mondjuk nem gyartottak muanyagot, esely sincs arra, h megtalaljak oket.. Es persze el is mehettek..

Vannak egyebkent, akik szerint pl a pokok nem a Foldrol valok. Vannak, akik szerint a kinaiak se, ezen nem is csodalkoznek, ha kiderulne. :)

2015. máj. 4. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!