Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért próbálják itt is bizonyg...

Miért próbálják itt is bizonygatni egyesek, hogy nem jártak itt földönkívüliek?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy ha valami UFO-t észlel egy egész város lakossága, és amikor a hírekben magyarázzák azt, akkor nem fogják beismerni a katonai vagy földönkívüli eredetét, mert az államnak nem érdeke az, az teljesen normális, de hogy ilyen névtelen fórumokon, mint a Gyakori Kérdéseken is miért bizonygatják egy ártatlan beszélgetésnél, hogy "Fekete Projektek" vagy földönkívüliek márpedig nincsenek, az érthetetlen. Főleg akkor, amikor Magyarországon ezzel a témával kevesen foglalkoznak. Az, hogy az USA-ban egyesek próbálják az ilyesfajta beszélgetéseket szétzilálni, elterelni eredeti irányuktól, természetes, mert ott sokan és komolyan szervezve kutatják civilek az UFO észleléseket, nálunk meg szinte senki.

Erre példa a Phoenix-i fény vagy 1976-os iráni észlelés. Ez a két észlelés slágertéma itt is, és próbálják bizonygatni, hogy

- a hegyoldalon felállított lámpákat nézték repülő dolognak

- repülők infracsalijai voltak

- Solar Impulse volt

Vagy amikor előhozakodnak az FBI / USAF honlapjáról az UFO észlelési jelentésekkel, akkor meg jönnek az "ilyeneket én is tudok otthon gyártani" hozzászólások.

2015. márc. 16. 18:09
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Több helyen jártam és a helynek varázsa van..

Egyiptomi piramisok, mexikói piramis, láttam a maja kőnaptárt eredetiben, sok-sok romvárost, sétáltam a kinai Nagy Falon..

Tudom, hogy 2000 évvvel ezelőtt tudós elmék csodálatos mechanikai szerkezeteket alkottak, ismerték a csillagok járását, a mexikóiak olyat tudtak erről, ami csak többszáz éves megfigyelés után tudható.

És ezek a tudások 1000-1500 évre elvesztek..

Mind-mind azt sugallja nekem, hogy valakik segítették őket.

De mindig ott van a még nagyobb kérdés, hogyan lehet, hogy ezek a segítők úgy távoztak innen, hogy az égvilágon semmiféle nyomot, tárgyat nem hagytak.

Mi legalább ötven éve keressük a kapcsolatot, meg akarjuk magunkat mutatni, rádiójeleket küldünk folyamatosan az űrbe, a holdon hagytunk eszközöket, bárki odamegy láthatja, járt itt valaki.

Idegenjeink, meg mintha inkognitóban akartak volna maradni mondhatni nyom nélkül távoztak.

Csak spekuláció, hogy voltak itt valakik. Hogy ma nem tudnánk megcsinálni piramist? Próbák voltak, de sosem volt 100 000 ember...

Művészet így nyom nélkül távozni, inkább arra hajlok nem is jártak itt...

Miért???

2015. márc. 19. 20:23
 32/38 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem egyáltalán nem távoztak nyom nélkül, - már akik eltávoztak innen. Sőt éppen ellenkezőleg. Csak sajnos ez olyan dolog, mint egy kép vagy egy videó: az emberek hitétől függ, hogy hogyan értelmezik ezeket.
2015. márc. 19. 21:45
 33/38 anonim ***** válasza:

Mondjuk itt voltak, felépítették a piramist itteniek segítségével, aztán amivel felépítették azokat az eszközöket, gépeket mindent elvittek, egy csavar se maradt itt.

Bár lehet, hogy lebegtető a technikájuk, de a vésők nyoma a köveken semmiképp sem földönkívüli, na abból sem maradt egyetlen egy darab sem.

Így most azt nem hiszem el, hogy el lehet úgy távozni, hogy mindent felpakoltak.....

Úgy mentek el, hogy semmit nem hagytak itt, nehogy már valaki meg tudjon valamit róluk??

Ez még tán földönkívüli gondolkodással se normális talán.

A rejtélyt, amely itt lebeg a levegőben, azt hagyták itt..

2015. márc. 20. 09:04
 34/38 anonim ***** válasza:
Persze logikus hogy sokezer év után találnánk valamit...
2015. márc. 20. 12:48
 35/38 anonim ***** válasza:
Na most, ha belegondolunk, hogy nem találtak semmit, akkor ugyanott állunk, mert ha tegyük fel nem volt közük ehhez az egészhez a földönkívülieknek, akkor ez a lehetőség is legalább ilyen rejtélyes dolog, hogy miért nem találtak valamit, amiből az elkészítés, az építés módjára lehetne következtetni. De az is igaz, hogy mindez már ki tudja, hogy hány ezer éve történt.
2015. márc. 20. 23:57
 36/38 anonim ***** válasza:

"Persze logikus hogy sokezer év után találnánk valamit..."

20 000 éves előembert találtak, nem is egyet és a lakhelyén (barlangban) maradványokat. Több helyen is.

Igen szerény eszköztárral rendelkezett vélhetően, de találtak ezt azt.

És akkor azt mondod, hogy mondjuk a piramis építéshez használt eszközök közül (ami nyilván nem kevés számszerűségben, méretben és féleségben) miért is találnánk valamit?

Ilyen gondosan eltüntetni valamit még bűntények után sem igen lehet....

Marad a földi gondolkozásom és kérdésem inkább csak magamhoz:

Miért akarja egy idegen bolygóra jutott idegen lény láthatatlanná, nyom nélkülivé tenni magát ilyen gondoan, alaposan.

Ami meg tény: írásos emlékek sokasága maradt a fáraók idejéből, de nincs utalás idegenekre...

Hisz annyi mindent megörökítettek írástudóik, erről nem esik hieroglifa...

2015. márc. 21. 21:09
 37/38 anonim ***** válasza:
Ahogyan említettem fentebb, ha manapság nem találnak semmit, amiből az építés módjára lehet következtetni, akkor mindenképpen rejtélyes a dolog, akárkik is építették. Sok minden fennmaradt ugyan, viszont ugyanakkor sok minden el is tűnt az idő mélységeiben. De ha már találgatunk, szerintem az idegen lényekre úgy utaltak annak idején, hogy "istenek" vagy "angyalok", akárhol is jártak.
2015. márc. 21. 21:42
 38/38 anonim ***** válasza:

#32 "Szerintem egyáltalán nem távoztak nyom nélkül, - már akik eltávoztak innen. Sőt éppen ellenkezőleg. Csak sajnos ez olyan dolog, mint egy kép vagy egy videó: az emberek hitétől függ, hogy hogyan értelmezik ezeket." Nem. Ne relativizálj. Egy kép értelmezésére/befogadására is megvannak az erre szakosodot szakemberek módszerei.

Az ufó-hívők csak minden olyan dologba amit nem értenek, de bele lehet magyarázni ufókat, meg is teszik, akár tudasan, akár nem.

2015. márc. 22. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!