Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívüliek feladata : A...

A földönkívüliek feladata : A föld teremtményeinek segíteni, hogy visszataláljanak a Teremtőhöz?

Figyelt kérdés

Egy igen érdekes esetet olvastam, melyben egy megbízható kontakt egy földönkívüli pentagonban való találkozásáról beszélt, melyben az idegen tájékoztatta az idegenek földi szándékáról őt.

Dr. Frank Stranges tiszteletes az ötvenes évek ismert amerikai evangélistája, aki elnöke volt a a Teológusok Világegyesületének, ezenkívül az arizonai Tucson Egyetem tudományos tanácsadója és a Los Angeles-i polgármester tanácsadó-testületének is a tagja – tehát olyan egyházi emberről van szó, aki világi életben is fontos szerepet töltött be, mindamellett hogy megbízható is volt.

Ezeket mondta a földönkívüli a földi tudósnak „A nevem Valiant Thor, és a Vénuszról jöttem, csak hát tekintettel kellett lennem az amerikai hatóságokra, ezért a ruhámat földire kellett cserélnem.”

„A katonaság az űrruhámat mindenféle vizsgálatnak vetette alá. Olyan hőmérsékletnek tették ki, amelyen már a vas is megolvad, mégis a ruhám hideg maradt, aztán a savak is olyan hatástalanok maradtak, mint ha csak vízzel locsolták volna, sőt, még a gyémántfúró sem tudta kilyukasztani a ruhámat.”

AZ IDEGENEK FELADATA :

1. A föld teremtményeinek segíteni, hogy visszataláljanak a Teremtőhöz.

2. Teljes leltárt csinálni a nukleáris fegyverekről, hogy azokat semlegesíteni és hatástalanítani lehessen, ha felhasználásuk újból azzal fenyegetne, hogy az emberi család bármely tagját megsemmisíthetik.

3. Egy Egyesült Világkormány felállítását ösztönözni – a hivatásos politikusok helyett istenfélő tanítók vezetése alatt, Isten Birodalmának elvei alapján.

Az USA területén jelenleg 77 földönkívüli tevékenykedik Megjegyzés : Val Thor pontosan három évig, 1957. március 16. - 1960. március 16. között tartózkodott a Pentagonban

Bővebben [link]

Tudom, hogy a laikusok akik nem sokat értenek a tudományokhoz, azt mondják majd, jajj a Vénuszon nincs élet, mert több ezer fok van meg egyebek. De a tudomány szerint nem csak ez az egy dimenzió létezik ahol lehet élet. Nagyon sok rezgési sík létezhet, akár itt is, akár a vénuszon is, amelyekben ugyanolyan virágzó élet lehet mint itt.

2015. febr. 16. 22:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nézd meg a moziban a Jupitert és meg fogsz világosodni, hogy mi az emberek szerepe.
2015. febr. 16. 23:02
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem járok moziba, csupán templomba és ufó kongresszusokra, meg olvasom a szépirodalmat
2015. febr. 16. 23:04
 3/26 anonim ***** válasza:
37%
Moziban biztos azt fogják adni ami az igazság, ez tényleg egyértelmű... Igen a földönkívüliek segítik az embert, de én inkább nem azt mondanám hogy embert, mert ez csak egy test. A lélek a fontos.A teremtő mindenkiben, mindenben benne van :) Élet bárhol kialakulhat, a magas feketék pl. Metán környezetben élnek. Hiába zárják ki a tudosok a földönkívüli élet esélyét ha ugyan ilyen atmoszférájú bolygót keresnek mint a föld, mert az élet a legsivárabb helyeken is jelen van. A második pontról csak annyit tudok hogy tényleg felmérték a leltárt és folyamatosan semmisitik, ha joltudom az oroszoknál volt kisebb fennakadás, késés ezzel kapcsolatban. A 3.pontban leírtak azonban sajnos sohasem fognak létrejönni, mert egy maffiahálózat az egész világ... Már előre megvan tervezve hogy ki lesz a következő miniszter stb.
2015. febr. 16. 23:24
 4/26 anonim ***** válasza:
36%

Nagyon sok földönkívüli munkálkodik a Földön, de egy valamit már az elején le kell szögeznünk. Különbséget kell tennünk egyes fajok között.

Mert, a földre látogató földönkívüli lehet: Domain, Szíriuszi, Zéta Reticulis (kis szürke), magas szőke, nagy szürke, andromédiai, annunaki, pléjádi, rózsaszinlény, Marsi- Vénuszi- Jupiteri lény, replikán, reptilián is.

De jöhet éppenséggel a fény dimenziójából egy fény ember!

Mindegyik fajnak megvannak a maga érdekei, és mindegyik fajból már évezredek óta (régebb óta vannak itt mint a Biblia, Korán, Talmud) jelen vannak a földön egyes országokban, mint például india, kína, afrika, stb.

Jöhet negatív szándékkal (világkormány, ami általában a negatív földönkívüliek szándéka), de jöhet pozitív szándékkal (spirituális, avatáris céllal), ez fajtól függ.

1. Nem mindegyik földönkívüli célja a teremtőhöz való visszatalálás, de tény, hogy vannak pozitív szándékú földönkívüliek. Én nem vagyok Istenhívő, de a Mátrix teremtőerejében hiszek.

2. Ehhez nincs nagyon hozzászólni valóm, pozitív földönkívüli nem avatkozz bele, ez érdekképviselet, kinek célja, hogy a jelenlegi földi állapot fennmaradjon ezen a szinten.

3. Keresztény voltam, de ellenzem az istenhívők irányító erejét, mert a történelmet is ők tették tönkre barbarista hódító szándékaikkal, és pogány máglyáikkal. Különben meg több Isten létezik, ha a Mátrixon KÍVÜLI Teremtőt keresünk, pl. Jézus, mert a Mátrix Legfelsőbb Tudatosságának nincs szüksége Mindenhatóként való testben történő megjelenésre, imádságra, önmagasztalásra!!!

2015. febr. 16. 23:58
 5/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

Nem segitenek, nincs feladatuk, minden féle idégen más. Templomba ne járj mert butitanak.

2015. febr. 17. 07:58
 6/26 anonim ***** válasza:
66%

Linkedhez tartozó oldal egyik mondata:

"Népünk ( a vénusziak ) Jézus Krisztust az Univerzum uraként tiszteli, azonban nekünk ehhez nem kell biblia, mivel annak szellemével mindig zavartalan harmóniában élünk.

Nem kell nekik a Biblia, de akkor honnan tudnak Jézus személyéről és munkásságáról, amikor más forrás nincs erre vonatkozóan?

Ebben a világegyetemben, amiben mi élünk - és a Vénusz is része, mindenütt ugyanazok a természeti, fizikai törvények uralkodnak! Világegyetemünkben nincs más dimenzió, mint az általunk ismert három + idő, összesen négy!

Igaz, hogy a magasabb (több-) dimenziójú érzékeli az alacsonyabbat, de fordítva már nem!

Életet lehelve egy kétdimenziós emberkébe (papírra rajzolt), hogyan érzékelheti a háromdimenziós tárgyakat, teszem azt, egy gömböt?

A gömb az ő dimenziójában pontként (ha érintőleges), vagy körként (ha metszi síkját) jelenik meg.

Következik ebből, mi, a háromdimenzióban élők, nem tudjuk teljes valójában érzékelni a négy- vagy több dimenzióban élőket!

.

Fél világot vezették már istenfélő tanítók, akik egyesülete a Szent Inkvizíció volt. Inkább ne!

A "tanítók" nem Isten elképzelését, akaratát, szavait közvetítik, hanem sajátjukét, hiszen közvetlen kapcsolatban egyikük sem áll Istennel, csak mondják!

.

Lehet, sőt a logika szerint van is a Viláegyetemben másutt is élet, nem csak mi. A józan ész kizárja azt, hogy más alakban nem lehet akár a mienknél fejlettebb is!

.

"...az arizonai Tucson Egyetem tudományos tanácsadója..."

Melyik szakon? - mert az igazán nem mindegy!

Egy akármilyen nagy tudásúnak tartott evangelistának nem feltétlen kell, hogy tudományos tanácsokat adjon az elméleti fizikai, vagy az alkalmazott matematikai tanszék részére!

.

Az "idegen" neve - Valiant Thor - is nagyon átlászó, hiszen Thor a mostani Európa északi részének ókori lakóinak istene volt!

2015. febr. 17. 11:47
 7/26 anonim ***** válasza:
88%
Elvileg a földönkívüliek 80 százaléka jóindulatú.De viszont földönkívülikből hiányzik a szabad akarat tudása.Tehát el sem tudják képzelni hogy mi az míg mi ezt tudjuk.Mi eldönthetjük hogy hiszünk e istenben vagy nem.
2015. febr. 17. 19:14
 8/26 anonim ***** válasza:

De viszont egyántalán nem jóindulatú,ezt nem egy csillagász mondta már hogy aki képes űrutazásra és nagyon fejlett a technológiája,azokon a bolygókon már nincs öldöklés meg minden miegymás,nem is akarnak más világokat leigázni inkább segíteni ugyan is a tudatós lény nem öl csak úgy mint a filmekben,

Filmekben azért azt játszák mert azt lehet eladni,jót nem lehet eladni!!!

Egyébként előbb kinézem magunkból hogy majd leigázunk más bolygókat ha oda jutunk,ember szórakozásból is öl állatókat,míg az állatok csak akkor ölnek ha éhesek,tehát szerintem nincs is több kérdésem ezzel kapcsolatban.

De egyébként nálunk is megfigyelhető a gyilkossáok csökkenése,Európában régen mindig dúlt a háború,minden nap sok ezren meghaltak szinte,ma már eljutottunk oda hogy megférünk egymás mellet.

80-as években Amerikában sok volt a gyilkosság,sokszor az ok csak az volt hogy "mert fekete".

Ma már nem igen van így,előfordul hogy rasszista okokból megölnek valakit de nagyon ritka,egyre biztonságosabbá válik New York is! Egyre többször előfordulnak olyan napok mikor nem történik gyilkosság,ez nagy szó egy akkora városban ahol annyi ember él,mint sok más országban együttvéve.

2015. febr. 18. 21:08
 9/26 anonim ***** válasza:
"De viszont egyántalán nem rosszindulatú" ezt akartam írni csak elírtam sry.
2015. febr. 18. 21:08
 10/26 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy a földönkívüliek feladta az lenne, hogy segítsenek nekünk viszatalálni Istenhez?
2015. márc. 4. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!