A földönkívüliek feladata : A föld teremtményeinek segíteni, hogy visszataláljanak a Teremtőhöz?
Egy igen érdekes esetet olvastam, melyben egy megbízható kontakt egy földönkívüli pentagonban való találkozásáról beszélt, melyben az idegen tájékoztatta az idegenek földi szándékáról őt.
Dr. Frank Stranges tiszteletes az ötvenes évek ismert amerikai evangélistája, aki elnöke volt a a Teológusok Világegyesületének, ezenkívül az arizonai Tucson Egyetem tudományos tanácsadója és a Los Angeles-i polgármester tanácsadó-testületének is a tagja – tehát olyan egyházi emberről van szó, aki világi életben is fontos szerepet töltött be, mindamellett hogy megbízható is volt.
Ezeket mondta a földönkívüli a földi tudósnak „A nevem Valiant Thor, és a Vénuszról jöttem, csak hát tekintettel kellett lennem az amerikai hatóságokra, ezért a ruhámat földire kellett cserélnem.”
„A katonaság az űrruhámat mindenféle vizsgálatnak vetette alá. Olyan hőmérsékletnek tették ki, amelyen már a vas is megolvad, mégis a ruhám hideg maradt, aztán a savak is olyan hatástalanok maradtak, mint ha csak vízzel locsolták volna, sőt, még a gyémántfúró sem tudta kilyukasztani a ruhámat.”
AZ IDEGENEK FELADATA :
1. A föld teremtményeinek segíteni, hogy visszataláljanak a Teremtőhöz.
2. Teljes leltárt csinálni a nukleáris fegyverekről, hogy azokat semlegesíteni és hatástalanítani lehessen, ha felhasználásuk újból azzal fenyegetne, hogy az emberi család bármely tagját megsemmisíthetik.
3. Egy Egyesült Világkormány felállítását ösztönözni – a hivatásos politikusok helyett istenfélő tanítók vezetése alatt, Isten Birodalmának elvei alapján.
Az USA területén jelenleg 77 földönkívüli tevékenykedik Megjegyzés : Val Thor pontosan három évig, 1957. március 16. - 1960. március 16. között tartózkodott a Pentagonban
Bővebben [link]
Tudom, hogy a laikusok akik nem sokat értenek a tudományokhoz, azt mondják majd, jajj a Vénuszon nincs élet, mert több ezer fok van meg egyebek. De a tudomány szerint nem csak ez az egy dimenzió létezik ahol lehet élet. Nagyon sok rezgési sík létezhet, akár itt is, akár a vénuszon is, amelyekben ugyanolyan virágzó élet lehet mint itt.
A' földön kivülieknek nincs isten . Se' érzelem sem kultúra .
Integrálni akarnak minket a' szűrkék .
Meg az irányítás is a' reptiliánok meg társai .
Csak fő kérdésed olvastam.
Minden és mindenki ezt ösztönzi. Minden félrenevelése rendszernek indirekten, minden embertársunk félrenevelt, nem tudatos viselkedése és minden.
Haha, aki nem ért veled egyet, az járatlan laikus? :D
Hogy az eredeti kérdésre válaszoljak:
Ha az ember a Földön kívül létrehozna egy életformát, hagyja kibontakozni, majd megfigyeli, feladata lenne-e segíteni visszatéríteni őket a teremtőjükhöz?
Nem kell sok gondolkodás, hogy rágyere mennyire önző gondolat ez
miért lenne egy földönkívüli faj célja az, hogy jó útra vezessen minket?
Ők elvannak a saját gondjaikkal, mi legyünk el a mieinkkel, attól még, hogy figyelnek és irányítgatnak amikor hülyeséget csinálunk nem jelenti azt, hogy céljuk legyen, hogy az ember jó útra térjen,
abszurd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!