Akik az idegenek leleplezését akarják minden áron, azok miért nem vallják be maguknak hogy csak a jelenlegi világot akarják megváltoztatni?
Talán ettől érzik magukat különlegesnek, vagy valamilyen elismerést akarnak szerezni mindegy, hogy hazugság az ára.
*Én tudom hogy vannak idegen civilizációk, érdekes is
lenne ha nem léteznének egy ekkora világegyetemben.*
Tudni. nem tudod, de valószínűsíted
* Láttam már olyat amit más embernek nem igen van
szerencséje.*
Mit láttál?
* De nem ezen részére szeretnék kitérni a
kérdésemben.*
Akkor miért tértél ki erre?
* Inkább arra hogy miért lenne az jó
nekünk embereknek ha holnap leigáznák a Földet, vagy
épp csak bemutatkoznának?*
Na már most miért akarnának leigázni minket?
Azért lenne jó biztosan tudni, mert akkor nem hinnénk bennük, hanem tudnánk.
"Láttam már olyat amit más embernek nem igen van szerencséje."
Én is, de mikor észrevették, jól felpofoztak, és elzavartak onnan, mert még kiskorú voltam.
"Én tudom hogy vannak idegen civilizációk"
Na VÉGRE, mióta várok már egy ilyen emberre, mesélj, merrefelé vannak?
"miért lenne az jó nekünk embereknek ha holnap leigáznák a Földet"
Ki mondta, hogy az jó lenne nekünk? Ne higgy az ilyen embernek, biztos, hogy bolond.
"vagy épp csak bemutatkoznának?"
Például mert MEGISMERHETNÉNK egy idegen civilizációt, lehetőség nyílna új tudományos ismereteket szerezni, meg hasonló marhaságok. Jó, tudom, van akit ez nem érdekel, de olyan is van, akit igen.
"Picit izgalmasabb világot szeretnétek, olyan scifi szerűt?"
Nem. Ha ilyenre vágyom, akkor megnézem a Csillagok Háborúját. Tudtad, hogy ennek a C3PO robotnak minden hülyesége mellett néha egész értelmes meglátásai vannak?
"zavar hogy biztosan hazudnak a világ hatalmi vezetői a témáról "
Hajaj, de még mennyire! És az még jobban zavar, hogy egyéb, például gazdasági témákról mennyit hazudnak!
"van 1000 fontosabb dolog ami talán a saját életeteket érinti"
Igen, van 1000 fontosabb dolog. Törődöm is mindegyikkel. Élem az életemet, elvégzem a feladataimat, szeretem a szüleimet, rokonaimat, nevelem a gyerekeimet, egyszóval ÉLEK.
De amikor szabadidőm van, akkor NAGYON SZERETNÉK IDEGENEKET LELEPLEZNI!!!
:-D
"Láttam már olyat amit más
embernek nem igen van szerencséje." Ezt a részt azért írtam bele, hogy egyértelmű legyen, nem egy szkeptikus írta a kérdést. :) Sok dolgot láttam már, de tényleg nem ez a kérdésem célja. Normális életet élek, nem akarok leleplezni semmit. Érdekes szemlélet alakult ki bennem,földi technológiával készült ufót láttam, emberek készítették de a ma emberei olyat még nem tudnak. Másrészt rengeteg olyan élőlény van amit még nem fedeztünk fel :) Én csak azt nem értem, hogy ha pl találkoznál egy ufo-val, felhagynád az addigi életedet és kiállnál az ügy érdekében, annak ellenére hogy lehet nem is fogsz célt érni vele, mert egymagam jelentéktelen vagy? Izgalmas belegondolni, de az ember félti az életét és a nyugis, normális jövőjét. Aki pedig mást mond az nem komplett, vagy tényleg nem tud bele gondolni a szituációba..
*Én csak azt nem értem, hogy ha pl
találkoznál egy ufo-val, felhagynád az addigi életedet
és kiállnál az ügy érdekében, annak ellenére hogy lehet
nem is fogsz célt érni vele, mert egymagam
jelentéktelen vagy?*
Egyáltalán nem hagynék fel az eddigi életemmel nem állnék ki az ügy érdekében, nem akarnék megtériteni senkit. Bizonyára valamilyen hatással volna rám, például magabiztosabb lennék olyasmit tudnék, amit mások csak valószínűsítenek, de ezek ellenére ugyanúgy élném tovább az eddigi életemet, csak egy tudással gazdagabb lennék.
L
"Bizonyára valamilyen hatással
volna rám, például magabiztosabb lennék olyasmit
tudnék, amit mások csak valószínűsítenek, de
ezek ellenére ugyanúgy élném tovább az eddigi
életemet, csak egy tudással gazdagabb lennék." Épp itt jön az hogy ha megtudnál valami valóban lényegeset, akkor az valószínűleg nem tudna abban a stádiumban maradni benned, kihatna az életedre. Valószínűleg bele törnél. Ne is mond el senkinek, de élj is vele nevű ördögi kör lenne az egész. S én ezen a szinten vagyok, tehát: Köszönöm, az alapokat tudom, többre nem vagyok kíváncsi, nevű szint :)
*Épp itt
jön az hogy ha megtudnál valami valóban lényegeset,
akkor az valószínűleg nem tudna abban a stádiumban
maradni benned, kihatna az életedre. Valószínűleg bele
törnél.*
Nem törnék bele, mert régóta valószínűsitem ezt a lehetőséget is, igazából csak megerősítene engem. Az életemre pedig nem változna meg drasztikusan. Nem lennék Pataky Attilához hasonlóan az idegenek hírnöke, nem csinálnék magamból bohócot, de ha bizonyítani tudnám természetesen az összes általam megszerzett információt feltárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!