Akik az idegenek leleplezését akarják minden áron, azok miért nem vallják be maguknak hogy csak a jelenlegi világot akarják megváltoztatni?
"Sok dolgot láttam már, de tényleg nem ez a kérdésem célja. Normális életet élek, nem akarok leleplezni semmit. Érdekes szemlélet alakult ki bennem,földi technológiával készült ufót láttam, emberek készítették de a ma emberei olyat még nem tudnak."
Kisfiú!
Ha ez igaz lenne, a géped már mostanra át lenne nézve, sőt egy kivetítőn az adataidat elemeznék, este meg menne a "meseautó", érted, csak nem stohl buci vezetné!
Ha legalább trollkodsz ekkorát ne lódíts már.
Megy az jobban is ha kicsit megerőlteted magad, nem?
12-es kérlek hagyad békén jól tudod a te igazad és én neked adok igazat.
Tudod ezekből lesznek a társaság legalja
Ámde abba egyet kell érteni hogy nemcsak mivagyunk , nem azt mondom hogy már voltak itt , vagy itt vanak.
Legyen ez a kérdés gyengék menedéke.
"Leginkább az, hogy kitűnjön a tömegből, hiszen attól, hogy ő (szerinte) olyat tud, amit a nagy átlag nem, különlegessé válik (legalább a saját szemében)"
Szerintem aki ezt hangoztatja, saját magából indul ki.
De akkor legyen, én is saját magamból indulok ki:
szerintem az ilyen embereknek elege van ebből a világból, vagy annyira kíváncsiak, hogy kockázatok árán is megszereznék a tudást.
Van olyan is, akit egyszerűen semmi nem köt le az "anyagi világból", és más után vágyakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!