A földönkívüliek több, mint 2%-ot használhatnak ki? Ezért fejlettebbek, mint mi?
Az UFÓK millió fényéveket tesznek meg az űrhajójukkal az űrben, miközben mi emberek még a szomszédos bolygóra sem léptünk. Mi lehet ennek az oka? Erre kerestem ma a választ barátommal
Szerintem azért van ez, mert a földönkívüliek korábban fejlődtek ki és több idejük volt tanulmányozni a világot, melynek utána több tudományos eredményt szűrtek le, aminek a következménye az űrutazás lett, amit mi UFÓk képébe látunk
Barátom szerint ez rossz gondolkodás, ugyanis csak magunkból indulunk ki. Szerinte az emberiség nagyon gyermeteg. A gondolkozásunk egy síkú, a tudósok csak kémiai meghajtással próbálkoznak, pedig azzal nem lehet fénysebességet sem elérni ráadásúl az űrtőrmelék miszlikre roncsolja az űrhajót. Az életvitelünk is teljesen együgyü, ugyanis mint egy vírus feléljük a Földet és elpusztulunk vele egyótt mi is :D
100 ezer év múlva tehát, nemhogy nem fogunk űrutazni, de kipusztulunk innét is. Szerinte a megoldás az agyban van ! Az elme hatalma, spirituális képességekkel az agykontroll és meditáció együttes használatának megfelelő szintjén az agyat fel lehet szabadítani az evolúcionális gáttól a 2% alól. Szerinte a földönkívüliek jóval több mint 90%-ot használnak ! Így bölcsebbek és okosabbak is. Nem pusztítják el magukat.
Ismert, miszerint az ember alig 2%-ot használ gondolkodása során az agyi kapacitásából, mások szerint ez 10%-ra rúg, de mi lenne ha felszabadítanánk a maradék 98%-ot !? Most gondold el most 2%-on jár az agyad és mennyi különbség lehet, ha ez 98% lenne. Nemmindegy igaz !?! :-)
Szerinte az evolúció miatt lett korlátozva a gondolkodásunk, mert a barlangban bárki megtámadhatta az ősembert, meg a majmokat a fán is és ha elejtettek egy vadat a gyerekei vagy más vadak, esetleg tőrzsek rögtön utána rájuk támadhatott, ezért úgy lett az agy evolóvionálisan hozzászokva, hogy ne fáradjon ki, legyen ereje ellentámadásra, így 2%-ot használunk ma.
Nem olvastam el maszlagot de nem tudod mi az ufo.
EZ olyan mintha megkérdezném ugyan ezt álltaokkal kapcsolatban.
Több millió faj. Mind más s más.
Van amik már síkokat lépnek s 0 idő alatt képesek lennének trilliószor trillió életet elpusztítani, szétfoszlatni, egyesületlen energiává.
Van mik csak párszor okosabbak mint mi. s ugye van ahol még csak baktérium szinten vannak.
Hol is kezdjem...
Mi is több mint 2%-ot használunk ki. Közelebbről úgy 100%-ot.
Az ufóknak még a létezése sem bizonyított. Ha azt sem tudjuk létezik-e amiről beszélünk, akkor szerintem elég értelmetlen belemenni a részletes anatómiai és technológiai kérdésekbe.
Amúgy a "csak kémiai meghajtás" kifejezés elég jól megmutatja, hogy semmi közöd a kémiához vagy az űrhajók meghajtásához.
A meditáció segít abban, hogy az agy adott részeit jobban használd, de nem tudsz más funkcióval bíró területeket átalakítani csak úgy. Elég csúnya lenne, ha át tudnád alakítani a légzésért felelős területeidet is, hogy segítsen megoldani a problémádat. Bár remek sci-fit lehetne belőle írni.
Azzal egyetértek, hogy az életvitelünk eléggé együgyű és önpusztító.
De a megoldás nem az agyban van. A te agyad nem különbözik sokban az ősemberétől. Valójában a te agyad majdnem megegyezik egy csimpánz agyával. A megoldás a kultúrában van. Az emberi kultúra az, ami az állatok fölé emel minket. Ha sikerülne a kultúrát olyanná formálni, hogy az emberek odafigyelnek pl a környezeti hatásokra, az megoldaná a problémáinkat. Az, hogy felpörgetjük az agyunkat nem old meg semmit. Egy nálunk sokszor okosabb ember is csak újabb módokat találna a természet kifacsarására, ha a mi kultúránkba születne.
Kérdező, te lehetsz csak az agyad 2%-át használod, de én ennél sokkal többet.
Ez az egyik legnagyobb tévhit ami terjeng. Mint ahogy előttem is írják, az ember a teljes agyát használja csak a különböző részeket nem egyszerre.
Ha agyadnak csak 2%-át használod ki, agyhalott vagy.
Ettől függetlenül kérdezz nyugodtan!
Először is az UFO az idegent jelent. Nem ártana utánanézni és tisztában lenni a dolgokkal mielőtt hozzászól az ember.
Másodszor is az ember az agya mindössze 2%-át használja, ezt Einstein mondta és én hajlandó vagyok hinni neki, hisz a világ máig ismert legzseniálisabb elméje.
Az hogy 10%-ot használunk ki én sem hiszem, már előréb lennénk atudományokban, űrutaznánk legalább. Ott van a csúcshatás c. film kb az bemutatja a külömbséget
Ha már így helyreutasítottál minket:
az UFO-ban az
U: azonosítatlan, az
F: repülő, az
O: objektum (felépítmény, tehátnem csak egy eldobott kavics)!
Az a helyzet, hogy a barátoddal ketten együtt már 4%-ot használtatok (2%-ot te és 2%-ot a barátod, vagy esetleg 1%-3% eloszlásban, ezt még nem tudjuk biztosan), azért tudtatok ilyen logikusan gondolkodni. Ráadásul ezzel el is ijesztettétek az ufókat, akik a környéken ólálkodtak és okos embereket kerestek.
Namost, ha barátaiddal összejösztök 50-en egy szobában, akkor eléritek a 100%-ot és az univerzum összeomlik. Ezért kérlek nagyon szépen, hogy sose jöjjetek össze 49-nél többen, mert akkor tutira eldurran az agyatok és az gigantikus fekete lyukat eredményez, beszippantva mindent az univerzumban, kivéve Fekete Pákót. Ő itt marad és újrakezdi a teremtést. Na akkor van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!