Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez is csak kamu igaz?

Ez is csak kamu igaz?

Figyelt kérdés

Jól tudjuk, hogy a youtube tele van kamu videókkal és fotókkal. Bár sose lehet tudni mikor bukkanhat fel egy igazi felvétel amin valóban az szerepel amit látunk.

Nálam már az megdöbbentő, hogy egy Samsung Galaxy mobillal ilyen képet lehet csinálni. Azért még mindig van a dologban érdekesség. Kíváncsi vagyok rá, hogy ti észrevesztek valamit.

[link]

2015. febr. 25. 21:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Mi értelme lenne annak, hogy valaki ilyen hamisításokkal szórakozzon, ha erre úgyis elég hamar rá lehet jönni a hozzáértőknek? De ha már ilyen kényszere van valakinek, akkor ne ufo-ként tegye fel, hanem mondjuk fantáziadús, ufo-ra hasonlító montírozásként. Tehát az ilyen emberek írják le egyértelműen, hogy ők szerkesztették össze ezeket a képeket azonosítható hétköznapi tárgyakból.

Ahogyan már utaltam rá, az ilyen dolgoknál döntő dolog az illető ember hite, szemlélete, és nemcsak az van, hogy a hamis képeket, felvételeket tekintik valódinak a hívők, hanem ennek a fordítottja is igaz, amiről pedig nem beszél senki: a valódi képeket, felvételeket viszont egy nem ufo-hívő nézi hamisnak, a saját szemlélete miatt. Ezért is van ilyen nagy káosz ebben az egész témakörben.

2015. febr. 28. 18:53
 22/30 anonim ***** válasza:
Ezzel csak az a baj hogy nem léteznek valódi képek. Egytől egyig mindről kiderült, hogy hamisítvány, vagy pareidolia jelenség csupán.
2015. febr. 28. 22:33
 23/30 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy akik nem hisznek abban, hogy ide járnak, azok szerint nincsen. De ez szerintem nem igaz, ebből is látszik, amire utaltam, hogy mindenki a saját szemléletéből indul ki.
2015. febr. 28. 23:03
 24/30 anonim ***** válasza:
Én csináltam már kamu ufo-s videót, amit több százezren láttak, szóval szerintem ez is kamu.
2015. márc. 7. 15:36
 25/30 A kérdező kommentje:
Lehet kamu, de azért az is igaz, hogy ha egy földönkívüli szerepelne a tévében akkor arra is kamuznának. Aki nem hisz benne az a büdös életben nem is fog míg személyesen nem látja. Egy ilyen felvételre könnyen kijelenteni, hogy kamu az bizonyítja is, hogy így van. Semmi érv csak az amiben hisz. Hát én nem tudom. Próbálok realista maradni, de láttam már az égen én is fehér pontot amire azt hittem, hogy repülőgép, de ahoz túl gyors volt és el is tűnt. Szóval nehéz így megtalálni az igazságot.
2015. márc. 7. 23:07
 26/30 anonim ***** válasza:
Nektek kell azt bizonyítani hogy földönkívüliek voltak, nem nekünk az ellenkezőjét. A fehér pontod pedig leginkább műhold vagy az ISS lehetett, ami pl. 92 perc alatt kerüli meg a Földet. Ennyire egyszerű a válasz az összes ufóhívő képzelgésre. Személyes kétely vagy tudatlanság.
2015. márc. 7. 23:31
 27/30 anonim ***** válasza:
Hát ez az, pont ezekre utaltam én is a hozzászólásaimban.
2015. márc. 7. 23:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Mármint amit a kérdező írt, arra reagáltam.(előző voltam)
2015. márc. 7. 23:36
 29/30 A kérdező kommentje:
26-os délben elég nehéz műholdat látni szabad szemmel:) Aztán meg csak úgy eltűnik mi? Hisz te le is írtad, hogy körbe megy a föld körül. Az ideges okoskodásod csak marhaságokat szül. Jobb, ha innentől kezdve meg se szólalsz. Értelmeset még eddig nem írtál!
2015. márc. 8. 08:34
 30/30 anonim ***** válasza:
Tőlem lehetett repülőgép is, vagy csak egyszerűen hallucináltál. Mutasd a videót vagy fényképet amit készítettél róla. Persze nincs, ugye? Ennyi erővel én is mondhatnám hogy én meg egy egész flottányi pontot láttam. Nulla bizonyíték van a kezedben, ahogy az ufóhívőknek lenni szokott.
2015. márc. 8. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!