Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyire kamu ez a hír?

Mennyire kamu ez a hír?

Figyelt kérdés

Érdekelt a Roswell-téma, ezért utánaolvastam. Többek közt ezt találtam, de olyan furcsa ez a cikk! A fogalmazása meg minden… mit gondoltok?

[link]

2013. febr. 3. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

" ugyanis a környéken, sőt egész Új-Mexikóban mindenki meghalt.

Gondolkozz el mindenki meghalt de a farmer nem?

2013. febr. 3. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem a vallatás része is sántít.. Mi értelme elektrosokkal vallatni, egy olyan idegen civilizációból származó lényecskét aki feltehetőleg nem is beszél egy földi nyelvet se? ...
2013. febr. 3. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

>index.hu

ha ezt látod, el se olvasd

2013. febr. 3. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

"Bill Gates

"Nem vagyok földönkívüli""

Ez feldobta a napomat

2013. febr. 3. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozz már! Hogy halt volna meg mindenki Új-Mexikóban? Akkor tulajdonképpen már nem lenne Új-Mexikó, ha mindenki halott lenne ott, ráadásul minden percben csak ezt hallottad volna a hírekbe, a csapból is ez folyna... ezeket lehetetlen lenne eltitkolni, ami le van írva hülyeség.
2013. febr. 4. 06:42
 6/9 anonim ***** válasza:

"Mennyire kamu ez a hír?"

Amennyire csak lehetséges.

2013. febr. 4. 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Roswell-ben valóban történt valami, de nem ebben a formában.

Komolyabb cikkeket keress, vagy esetleg könyveket, de kerüld az UFO-hívők könyveit, cikkeit. Ne az UFO magazint olvasd ez ügyben, tú.... Hívők?

Érdemesebb szkeptikusokat olvasni, és azok cáfolatait. Azt elemezni, vajon megállja-e a helyét az állításuk Roswell-el kapcsolatban.

A legtöbbje nem. Roswell-ben ami történt, az valószínüleg valóban egy UFO katasztrófa volt. Érdemes Marcel örnagy után nézni, és az érintettek után.

Akkor rájössz, valóban történt valami, amit eltitkolnak azóta is.

Ha titkos katonai repülő lett volna, valószín, azóta már nem lenne titkos, hiszen a tudomány azóta sokkal komolyabb dolgokra képes.

Ha pedig nem titkos katonai akció volt, akkor mi lehetett?

Nem, nem meteorológiai balllon, az az állítás már megdőlt, csak nem veszik figyelembe.

2013. febr. 5. 02:00
 8/9 anonim válasza:
igen gáz! azon kivul h nem nagyon van mirol beszelgetni egy ilyen helyzetben még az oszttársa is egy gyáva kukacnak fog nézni... menj oda hozzá!
2013. febr. 20. 19:21
 9/9 anonim válasza:
bocsi nem erre a kerdesre akartam valaszolni csak ferre nyomtam (elozo)
2013. febr. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!