Szerintetek ez kamu videó?
Első: ha megnézed a videót, nem kellett kiabálni, rengetegen nézték az utca több pontjáról.
Nem hiszem, hogy kamu a videó.
Sztem kamu. Odáig még talán elhittem volna, amikor az első nagyobb folt mozgott az égen, de amikor a végén az a 3-4 sok apró is repkedett, azon már nagyon látszott h kamu.
Az meg h páran nézték még, sztem nem jelent semmit. Ha akarnék én is tudnék szólni pár ismerősnek, h a videó kedvéért nézzenek fel az égre, miközben én videózok, aztán felrakjuk jútúbra. Szal ez nem igazán számít.
Én azt mondom megrendezett. Ha valóban igazi lenne a videó, akkor nem a jútúbon kéne nézegetni, hanem a tv-ben, újságokban is már rég benne lenne. Most nem a Blikkre gondolok..:D
"Ha valóban igazi lenne a videó, akkor nem a jútúbon kéne nézegetni, hanem a tv-ben, újságokban is már rég benne lenne."
Számtalanszor volt már ilyen, de nem fognak ötpercenként leadni egy ilyen hírt.
"Azért gondolom, hogy nem kamu, mert akkor nem lenne ilyen remegős elkapkodós, hanem akkor szinte profi módon meg lenne filmezve."
Pont akkor a legremegősebb, ha kamu, hogy valósághűnek tűnjön.
Köszi a válaszokat!
Én igazából nem tudom eldönteni, hogy kamu e. Hiszek a földönkívüliekben, de azt nem igazán tudom elképzelni, hogy idelátogatnak. Bár ki tudja. Ez a videó elgondolkodtató, de bennem is felmerült, hogy azok az emberek, akik nézelődtek, simán benne lehetnek a buliban. Mert pl a videó legelején, elmegy egy szerelmespár, és nem igazán néztek ki úgy, mint akinek a feje fölött ufók repkednek. Simán elsétáltak. Ha én ilyet átélnék, biztos nem baktatnék tovább...
De aztán lehet igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!