Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lehet, hogy a ValóVilág mégis...

Lehet, hogy a ValóVilág mégis csak kamu? (Videó lent! )

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 21. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Persze, hogy az! Nagyon sok a csalás, a leleplezővideók (mondjuk a fele kamu, de ott a másik fele) Meg Gigi is mondta: újra kéne venni az egészet-.-"
2011. márc. 21. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
8%
Most épp ezt kell a pici buksidba belegyömöszölni, hogy nem igazi...
2011. márc. 21. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem kell, belegyömöszölni, hogy a szavaiddal éljek -.-". Én mindig is sejtettem, hogy vannak benne bundák, na de, hogy ENNYIRE!
2011. márc. 21. 21:34
 4/10 Thurston ***** válasza:
10%

"Én mindig is sejtettem, hogy vannak benne bundák, na de, hogy ENNYIRE!"

Micsoda bunda, hogy össze vannak vágva az összefoglalók. Én mindig azt hittem, hogy full élő adást látunk, és minden egyes dögunalmas pillanatnak tanúi vagyunk. Horror.

2011. márc. 21. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Én a magam részéről eddig egy olyan leleplező videót/képet/cikket nem láttam, amit maradéktalanul el tudnék fogadni. Ezt is meg lehet magyarázni, valószínűleg tényleg egy csúnya vágási baki. Néha belenézek az online-ba, és ilyenkor igen érdekes az esti jelenetet újralátni az összefoglalóban. A párbeszédek úgy vannak összevágva, hogy egy tök más dolog jön ki belőlük, mindegy pl. hogy xy nem is arra válaszolt, amihez be lett vágva, kronológiai sorrend szintén leszarva stb.
2011. márc. 21. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Jaj istenem, most meg ezek a videok szállingóznak mindenfele, mintha ez bármire is bizonyíték lenne. Én nem zárkózom el attól, hogy megrendezett, de csak egyszer tudnának olyat felmutatni, ami teljesen hihető, és nem tudnák kimagyarázni! Csak egyszer! De ez nem megy. Úgyhogy vagy tényleg nem megrendezett, vagy ügyesen csinálják.

Ez a videó semmi másra nem bizonyíték, mint arra, hogy a jelenetek, beszélgetések össze vannak vágva, ez pedig eddig sem volt titok, mindenki tudta. Szoktam nézni az online-t, és mikor ugyanazt leadják az összefoglalóba, jócskán le van rövidítve, próbálják a lényeget bele tenni, mert minden nem mehet le, hisz csak 1 óra a keret. Jerzy drága többször ment oda Alekoszhoz, csak összevágták mintha egyetlen beszélgetés lett volna. De gondolkodjatok már logikusan! Ha ezek szándékos leforgatott videók lennének, akkor ilyenre ne figyelnének, hogy legalább ugyanaz a ruha legyen rajta és nem 3-féle? Mért van ebben több logika, mint abban, hogy egyszerűen csak vágási "baki"? Nevetséges! Egyesek esküszöm csak azért nézik,hogy valami hibát találjanak, hogy azon lehessen lovagolni. Csak kicsit gondolkodni kéne előtte, mert ez így csak vicc.

2011. márc. 21. 23:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Itt a válaszuk. Tuti valaki olvassa a GYK-t :D

[link]

2011. márc. 21. 23:51
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Na igen. :) Ezt a videót is pedzegették, hogy hogy lehet, hogy Éva egyszer cigizik aztán meg hírtelen nem. Itt a teljes felvétel a beszélgetésről, csak éppen 20 perces, és kitenné majdnem a fél összefoglalót, ezért rövidítik le őket. Azért szánalmas, hogy ezt egyeseknek külön el kell magyarázni, mert nem jut el az agyukig, hogy az adásban összevágott videók vannak. (Ezt nem rád értettem kérdező, hanem aki figyeli ezeket, és hírdeti, hogy milyen nagy kamu).
2011. márc. 22. 00:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Szamomra ez nem bizonyitek.

Valaki eloallhatna mar egy komolyabb storyval hogy miert is bunda.

2011. márc. 22. 07:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, mint a 22:41-es. A össze-vissza vágott jelenetekkel pedig erősen befolyásolják a nézők játékosokról alkotott véleményét.
2011. márc. 22. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!