Jól tudjuk, hogy a youtube tele van kamu videókkal és fotókkal. Bár sose lehet tudni mikor bukkanhat fel egy igazi felvétel amin valóban az szerepel amit látunk.
Nálam már az megdöbbentő, hogy egy Samsung Galaxy mobillal ilyen képet lehet csinálni. Azért még mindig van a dologban érdekesség. Kíváncsi vagyok rá, hogy ti észrevesztek valamit.
Engem is a mobil képminősége utal trollkodásra. A videón nem látszik zoomolva hanem már utólagosan nagyítva. Bár tegyük hozzá a photoshop csodákra képes, vagyis lehet igazi felvétel, de még mindig érdekes. Nektek nem tűnik fel a gép aljában? Mintha valaki ott ülne nem? Azért megint kamu dolgot érzek abban, hogy mintha oldal profilban ül míg a gép nem abban a pozícióban van.
2015. febr. 26. 09:01
12/30 A kérdező kommentje:
Ennyi?
2015. febr. 27. 10:15
13/30 anonim válasza:
Photoshop. Valami ilyesmi figurát montírozott rá a képre. [link]
2015. febr. 27. 20:52
14/30 anonim válasza:
Minő véletlen, pont Ausztriában van is egy cég ami ilyesmiket gyárt. [link]
2015. febr. 27. 20:56
15/30 anonim válasza:
És az miért nem jut eszébe valakinek, hogy ez esetleg egy idegen jármű is lehet? Ahhoz képest, hogy ez az UFO-rovat, mindenki abból indul ki, hogy hamis a kép, és meg sem adják annak az esélyt, hogy talán igazi kép is lehet, és valóban valamilyen különleges jármű vagy esetleg más nem földi dolog, jelenség van rajta. De megfigyeltem, ez van mindenhol ilyen kérdéseknél. Én persze nem állítok semmit, csak nem értem ezt az egyoldalú megközelítést, és a képzeletbeli mérleget szeretném helyrebillenteni, hogy egyensúlyban álljon.
2015. febr. 27. 22:52
16/30 anonim válasza:
Talán mert már több ezer ilyet mutogattak az ufóhívők de egytől egyig kiderült, hogy közönséges jelenségről van szó. Erről ráadásul még ordít is hogy manipulált.
2015. febr. 28. 02:29
17/30 A kérdező kommentje:
Hát a linkelt ékszer biztos, hogy nem az mivel szögletes minden oldalról nézve, de az égbolti meg nem.
Ha valódi kép akkor valódi, de nem leszek annyira hiszékeny, hogy ne ismerjem a photoshopot. Én örülök annak, ha valaki meg is találja benne a hibát, mert akkor ki is derült az igazság. Eddig csak találgatások vannak a hitetlenek között is. Szóval ez a dolog még mindig rejtélyes. Talán valóban egy idegen, de az is lehet, hogy egy kreatív gyerek alkotása.
2015. febr. 28. 09:23
18/30 anonim válasza:
Nyilván nem pont ez az ékszer, csak ehhez hasonló, esetleg kettőt-hármat rakott egymás mellé és photoshoppal elmosta az éleket. De mindegy is, egyértelmű hogy kamu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!