Egy békés, jó szándékú, nemes fajnak átadnád a Földet?
Ha érkezne ide egy békés faj, mely élettér, bolygó után kutat az űrben és nekik a Föld éppen megfelelne, hiszen minden van itt, dús legelő, pazar gyümölcsök, rengeteg ivóvíz, tiszta levegő. Csak éppen ugye itt vagyunk mik
Azt mondanák, hogy ők békések, sose bánottak senkit és nem élik fel a nekik életet adó bolygót, nem úgy mint mi. Akkor átadnád nekik a Földet? Cserébe odaadnák nekünk az ő űrállomásukat, melyen mesterséges élet van, amelyen idebóklásztak a hatalmas űrön át. [link]
Végülis ők jobban megérdemlik, nem élnék fel, mint mi, nem pusztítanák ki esőerdeit, állatfajait, nem laknák le a Földet, mint mi egy vírus. Mit mondanál hát nekik?
Ilyen nincs.
Nem így működik világ.
S nincs olyan békés faj ők sose bántotak senkit se.
Ha evolúción maguk mentek fel ranglétrán nekik is volt egy olyan intelligencia szintjük ahol már tudnak mit kezdeni magukkal de még hülyék mint a seggszőr( pont mint mi most), akkor mielött kialakulna logikus békés viselkedés( ha kialaku( ami nálunk nem alakult ki)) tettek volna olyanaokat mint emberek sokszor.
Nincs olyan, hogy békés, agresszív faj( ha szélsőségeket nézünk), se jó vagy rossz/gonosz. Nálunk is vannak agyal rendelkező normális emberek és olyanok akik csak szinte ártani tudnak.
Lehetséges van oly, ahol tényleg mindenki normális s ha elméletbe lenne egy ilyen akkor nem csak minket kérnének meg hanem az 1. értelmes fajt aki a földön él s nem zavarná őket a több idegen faj földbaszogatása, nem.
Én nem álltalánosítok. Undorító.
Még hogy ők jobban megérdemlik mint mi.. hogy hogy mi???
Én nem vagyok olyan mint te, nem vagyok olyan mint akik tönkre teszik világot... Ilyen nincs.
Nem lenne egyszerűbb itt élni együtt? Mért kellene a csere ha eggyütt élhetnénk? De úgy is lehetséges lenne hogy ők az űrállomáson élnének amivel jöttek cserébd pedig innen vihetnének amit akarnak
Gyümölcs kaja stb...
Valami elvetemült állat úgy is elvenné a tulajdonukat ha kell erővel.
Az ember csak ilyen
Komolyan, bármely faj ha idejönne azzal a szöveggel hogy ők sokkal jobban vigyáznának a Földre és elköltözhetünk, atomot kapnának a seggükbe. Ha olyan jó űrállomásuk lenne, nem cserélnék le a mi "lepukkant" Földünkre.
Ha meg akkora marhák lennének hogy elvehetnénk tőlük a technikát, akkor simán elvennénk tőlük. Kb. mint a star trek mirror univerzumában, ahol a 3. világháború után mikor a vulkániak kapcsolatot létesítenek a földiekkel akkor a találkozás az eredeti ST-vel szemben nem békésen (egy emberi kézfogással) végződik, hanem lemészárolják a vulkániakat és lenyúlják az űrhajót. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!