Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy békés, jó szándékú, nemes...

Egy békés, jó szándékú, nemes fajnak átadnád a Földet?

Figyelt kérdés

Ha érkezne ide egy békés faj, mely élettér, bolygó után kutat az űrben és nekik a Föld éppen megfelelne, hiszen minden van itt, dús legelő, pazar gyümölcsök, rengeteg ivóvíz, tiszta levegő. Csak éppen ugye itt vagyunk mik

Azt mondanák, hogy ők békések, sose bánottak senkit és nem élik fel a nekik életet adó bolygót, nem úgy mint mi. Akkor átadnád nekik a Földet? Cserébe odaadnák nekünk az ő űrállomásukat, melyen mesterséges élet van, amelyen idebóklásztak a hatalmas űrön át. [link]

Végülis ők jobban megérdemlik, nem élnék fel, mint mi, nem pusztítanák ki esőerdeit, állatfajait, nem laknák le a Földet, mint mi egy vírus. Mit mondanál hát nekik?

2015. febr. 21. 19:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Ilyen nincs.

Nem így működik világ.

S nincs olyan békés faj ők sose bántotak senkit se.

Ha evolúción maguk mentek fel ranglétrán nekik is volt egy olyan intelligencia szintjük ahol már tudnak mit kezdeni magukkal de még hülyék mint a seggszőr( pont mint mi most), akkor mielött kialakulna logikus békés viselkedés( ha kialaku( ami nálunk nem alakult ki)) tettek volna olyanaokat mint emberek sokszor.

Nincs olyan, hogy békés, agresszív faj( ha szélsőségeket nézünk), se jó vagy rossz/gonosz. Nálunk is vannak agyal rendelkező normális emberek és olyanok akik csak szinte ártani tudnak.

Lehetséges van oly, ahol tényleg mindenki normális s ha elméletbe lenne egy ilyen akkor nem csak minket kérnének meg hanem az 1. értelmes fajt aki a földön él s nem zavarná őket a több idegen faj földbaszogatása, nem.

Én nem álltalánosítok. Undorító.

Még hogy ők jobban megérdemlik mint mi.. hogy hogy mi???

Én nem vagyok olyan mint te, nem vagyok olyan mint akik tönkre teszik világot... Ilyen nincs.

2015. febr. 22. 01:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem lenne egyszerűbb itt élni együtt? Mért kellene a csere ha eggyütt élhetnénk? De úgy is lehetséges lenne hogy ők az űrállomáson élnének amivel jöttek cserébd pedig innen vihetnének amit akarnak

Gyümölcs kaja stb...

2015. febr. 22. 13:29
 13/19 anonim ***** válasza:
És mégis hogy élnél velük együtt itt, amikor így is túlnépesedés van sok helyen, elárulnád nekem?
2015. febr. 22. 18:10
 14/19 anonim ***** válasza:

Valami elvetemült állat úgy is elvenné a tulajdonukat ha kell erővel.

Az ember csak ilyen

2015. febr. 24. 14:25
 15/19 anonim válasza:
Én csak akkor ha mind a két faj a Földön élne
2015. febr. 24. 17:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérdező az idegen faj KSH-jának a munkatársa. :D Amúgy meg tuti nem menne bele mindenki, én se bíznék ilyen mézes-mázas dögökbe, lehet, hogy csak arra várnának, hogy az emberek felcuccoljanak az űrhajóra, elég messze menjenek, és akkor BUMM viszlát emberiség. Vagy ha tényleg olyan okosak és bölcsek, miért nem próbálnak megoldást találni a problémákra, hogy együtt élhessünk mind normális körülmények között, azok is akik eddig kb. rabszolgák, meg tök csórók voltak, mert hogy ha megnézed, hogy hol milyen körülmények vannak, és ott mennyi a népesség, rá kell jönnöd, hogy az emberiség fele szegény (ezt úgy értsd, hogy egy magyar szegénynek ahoz képest jóval jobb az életszínvonala), pedig elvileg elég lenne a kaja és a pénz, ha igazságosan lenne felosztva. De hogy az ufóknak meg már nem lenne elég velünk együtt, és erre azt mondanák, hogy "adjatok ide mindent, mert mi jobban bánunk majd vele, azt húzzatok ahova akartok", hát ez jóságos és bölcs lényekhez képest nekem elég pofátlan. Biztos elbeszélgetnék velük, ha személyesen engem kérdeznének, hogy most komolyan mi vagyunk ilyen reménytelenek, vagy csak simán h**lyének néznek.
2015. febr. 24. 23:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Komolyan, bármely faj ha idejönne azzal a szöveggel hogy ők sokkal jobban vigyáznának a Földre és elköltözhetünk, atomot kapnának a seggükbe. Ha olyan jó űrállomásuk lenne, nem cserélnék le a mi "lepukkant" Földünkre.

Ha meg akkora marhák lennének hogy elvehetnénk tőlük a technikát, akkor simán elvennénk tőlük. Kb. mint a star trek mirror univerzumában, ahol a 3. világháború után mikor a vulkániak kapcsolatot létesítenek a földiekkel akkor a találkozás az eredeti ST-vel szemben nem békésen (egy emberi kézfogással) végződik, hanem lemészárolják a vulkániakat és lenyúlják az űrhajót. :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=qXw6hC7hxBA

2015. márc. 3. 18:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Az ember túlságosan is önző egy ilyen lépésre. Amúgy meg egy ilyen faj biztos nem lenne ilyen hülye, hogy idejöjjön velünk tárgyalni. Már egymást is simán legyilkoljuk, mégis ki akarna idejönni? (az más kérdés, hogy az emberek első dolga az lenne, hogy "Nyírjuk ki mindet a g_ibe!!!!!" de bizonyára az idegenek technikai fejlettsége fényévekkel túlszárnyalná a miénket, így esélyünk se lenne, max kiröhögnék a szánalmas próbálkozásunkat) Mi minden vagyunk, csak békés, intelligens nem. És minden bizonnyal találnának ennél sokkal jobb, még lakatlan és a célnak megfelelő bolygót az univerzumban.
2016. jan. 12. 03:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy békés jószándékú földönkívüli nem akarja sem elfoglalni sem leigázni a Földet, hanem csak segíti annak fejlődését és az emberiséget. Űrhajó átadás? Felejtsd el! Te adnál kamiont vagy egy utasszállító repülőgépet egy csecsemő kezébe? Az ember azt sem tudná, hogy kell vezetni, nem, hogy vigyázni rá, arról nem is beszélve, hogy technológia ügyileg ők évmilliárdokkal fejlettebek mint mi.....
2016. jan. 12. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!