Ha az ufók békés céllal jönnek ide, akkor mérnem vették már fel velünk a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 22:31
1/54 anonim válasza:
Meghallották Justin Biebert énekelni és lemondtak az emberiségről, mint értelmes fajról.
2/54 A kérdező kommentje:
Most én komoly véleményeket kérdeznék, én még próbálom diszkréten kezelni. Jobban szeretném ha nem lenne...
2013. aug. 25. 22:42
3/54 anonim válasza:
Miért vagy ebben annyira biztos, hogy nemvették fel velünk a kapcsolatot.Esélyesebb azt, hogy felvették csak nem tárják ki a közönség számára
4/54 A kérdező kommentje:
Jó és akkor ez az ufóknak mért jó hogy csak szűk kört neadj isten politikusokkal vették fel a kapcsolatot?
2013. aug. 25. 22:52
6/54 anonim válasza:
Azért, mert az emberi faj egyáltalán nem békés.
7/54 anonim válasza:
Vagy esetleg képesek arra hogy emberi formában jelenjenek meg és már kb mindent tudnak rólunk amit akarnak..ez sem elképzelhetetlen szerintem
8/54 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kíváncsiak voltak ránk, hogy milyen szinten állunk. Lehet, hogy Amerikával folyik a kereskedelem, technikai cserebere stb.
Az se lehetetlen, hogy emberi külsővel már köztünk járnak, de csak az amcsi elit tud róla. Bár ebben az esetben szerintem kiszivárgott volna már valami infó. Bár az is lehet, hogy valaki megpróbálta kiszivárogtatni, csak eltussolták. Sose lehet tudni. Az is lehet, hogy te magad vagy földönkívüli, csak módosították az emlékeidet, és éjszakánként kibocsátassz valami hullámot, amit az ufók fognak és ebből információhoz jutnak. Sose lehet tudni...
9/54 A kérdező kommentje:
Szerintem meg baromság ez az emberi alakosdi.
2013. aug. 25. 23:25
10/54 anonim válasza:
Miből gondolod? Simán lehetnek olyan technológia birtokában, ami miatt képesek ezt elintézni. Még az is lehet, hogy alapból nem nagyon különböznek tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!