Ha az ufók békés céllal jönnek ide, akkor mérnem vették már fel velünk a kapcsolatot?
Inkább vigyenek magukkal+ egy az én fajtámból 1 nőstény példányt kérek+ a zene gyüjteményem+ a műszaki szakrajzokat és én is mennék egy értelmes társadalomba.
K-ra elegem van már az emberekből és még mindig kizárom hogy léteznek.
UFO nem csak jó és rossz lehet,hanem lehet semleges is,tehát akár ide jöhetnek de senkinek sem fognak segíteni,de nem is fognak támadni,nem is érdekli őket ha kitör a világháború akkor sem avatkoznak be,ilyenekre mért nem gondolunk? Hamár a háborúkban is vannak semleges országok,pl Svájc?
Egyébként elképzelhető hogy felvették már velünk a kapcsolatot amiről te nem tudsz,sőt én a Roswelli lezuhanást is valóságosnak találom,mert érdekes módon ez után indult be az a hirtelen nagy fejlődés ami kicsit érdekes bár lehet csak okosabbak lettünk tehát még így sem biztos! Filmekben meg azért rosszak,mert a jó az unalmas,ez épp olyan hogy hírekben mindig a rosszat hallod,azt nem igen hallod hogy pistabácsi áttsegítette a zebrán a 80 éves nénit,mert nem lehet ezt eladni a sajtónak.
Szóval lehet felvették a kapcsolatot csak te nem tudsz róla,bár amíg a minden vallásban kb 40%-os lesz azoknak a száma akik hisznek UFO-kban,ez nem is fog megtörténni! Mert máskülönben a vallás tönkre menne,a kapcsolatfelvétel amúgy is lassú lesz ha lesz,nem úgy mint a filmekben hogy jövünk és kész,először megtörténik a rádiófelvétel,ezen elcsámcsognak pár napig a riporterek,aztán mikor mindenki elfogadja őket ide engednek párat,de nem az egész kolóniát hanem szépen léptépkben!
Meg még azt is vegyétek figyelembe hogy több faj is lehet,ki tudja talán ott is vannak birodalmak és vannak jó birodalmak és vannak rosszak,bár az ember is rosszak közé tartozik mert a tervünk az hogy kifosszuk a Földet,aztán költüzünk egy szép másik bolygóra ahol ismét el leszünk pár ezer évet és ismét tovább állunk,tehát elvileg mi sem vagyunk jók!
A másik meg ha rosszak jönnek ide akkor is fel tudjuk venni velük a harcot,mert nem biztos hogy olyan fejlettek mit mi gondolnánk,ki tudja lehet hogy csak 50-100 évvel vagyunk lemaradva,annyi idő alatt ki tudtak fejleszteni egy olyan hajtóművet amivel simán lehet száguldozni üzemanyag nélkül,illetve a környezetéből.De a teleportációra is rájöttünk,épp most olvastam egy cikket hogy atomokat 3 méterre sikerült teleportálni ami nagyon nagy szó,és elvileg 100 év múlva vagy akár azon belül mi is képesek leszünk rá!
Lézerfegyverre is vessünk egy pillantást,hiszen már szolgálatba állt az egyik lézerágyú az egyik hajón,ha meg támadnak simán átégeted a hajójukat.Ezzel csak azt akarom mondani hogy nem kell félni,egyenlőre még azt sem tudjuk hogy tudnak e rólunk,mert a távolságok miatt nehéz felvenni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!