Mikor lesz a világvége? Hány órakor és melyik napra esik, de ami még fontosabb van még idő felkészülni?
Szóljatok le nyugodtan, de én soha nem értettem és most sem értem az ilyen "hisztériákat". Világvége --- számomra azt jelenti VÉGE, NUKU, ENNYI VOLT, MINDMEGHALUNK, erre meg hogyan felkészülni és legfőképp minek? Az ilyen bunkeres, túlélős cuccos pedig valamilyen hatalmas katasztrófa esetén akár még hasznos is lehet :D Na mindegy...
Válaszom: fogalmam sincs, éppen ezért éld úgy minden egyes másodpercedet mintha csak az utolsó lenne
Grat, a hasonló témák részen hangosan röhögtem. :D
Világvégére nem lehet felkészülni, mert akkor mindennek vége. A legtöbb amit tehetsz a felkészülés terén, hogy számodra megfelelő életet élsz, hogy amikor eljön a személyes véged, boldog mosollyal távozhass.
Igen, világvége van, és az események folyamatosak.
Figyeld a híradásokat például: kezd lelepleződni a maffiaállam, kezdjük fülöncsípni őket, és hamar itt lesz az idő, hogy visszaszerzünk mindent, amit elvettek tőlünk, és megváltozik az egész életvitelünk. Többek között nem lesz már, aki elnyomja az ingyenenergia-technológiát, hogy meggazdagodjon az olajon és függésben, rabszolgaságban tarthassa az embereket.
Én már nagyon várom, hogy ennek a rossz világnak vége legyen és végre emberhez méltón élhessünk.
7: Akkor nem érted. MOST van az, amikor nem emberhez méltón élünk, szenvedünk testileg is, lelkileg is.
A világ vége ennek a rossz világnak a végét jelenti, tehát utána jó lesz, megszűnnek a betegségek, szegénység, pénz.
Persze a többségnek, a jóravaló embereknek lesz jobb.
Annak a pár ezernek, tízezernek, aki a sárban, korrupcióban, harácsolásban, konfliktusszításban, szadizmusban élte ki magát, nagyon keserves világ jön, mert béke lesz és szeretet, bőség, egészség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!