Jósok mivel magyarázzátok, hogy 2012-ben nem lett világ vége?
Alkut kötöttünk a sötétség hercegével és nem lett vége a világnak.
Tessék, ezt is nekünk köszönhetitek hálátlanok.
"Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem nagy ostobaság volt részükről ilyesmit feltételezni ezt bizonyára ők is tudják emiatt meghúzzák magukat vagy kitalálnak egy ürügyet, hogy miért nem volt világvége 2012-ben."
Húha nem mondod :-D Egyébként ha akkoriban is idejártál volna akkor értenéd a poént .
"Amúgy meg szerintem az itt lévő válaszok közt egyik sem vicces."
Köszönjük begyepesedett közhely kapitány, a maga válasza is elég uncsi volt :-D
" nem mondod :-D Egyébként ha akkoriban
is idejártál volna akkor értenéd a poént "
Én értem a poént, de szerintem ez nem volt vicces. Nem értem miért kell viccet csinálni egy kérdésből, ha valaki nem tud értelmileg hozzászólni egy kérdéshez, vagy poénkodni támad kedve menjen a hunor kategóriában.
" Köszönjük begyepesedett közhely kapitány, a
maga válasza is elég uncsi volt"
Nem vagyok begyepesedett én is szoktam viccelődni barátikörben, de szerintem a kérdéseket tiszteletlenség kigúnyolni.
Azért,mert ilyent csak egy idióta találhat ki,h egy naptárnak azért van vége,mert biztos itt a világ vége!
Ezt pedig úgy gondolom,h bizonyos szintig érdekel az ezoterika,de erről,akkor is ez volt a véleményem.
Nem baj,de legalább ez a hülyítés lekötötte az embereket és ez a média lényege...
#8: Azért az érdekes, hogy ha valaki poénkodik egy kérdésnél, akkor megy a hőbörgés hogy " Hööööö mé kő elviccőni az ezotéria rovatot", mikor meg valaki amellett kardoskodik hogy a kérdésekből nem kéne viccet csinálni, azt meg nullára pontozzák.
Tudom, az ezotériában nem kell logikát, értelmet keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!