Jósok mivel magyarázzátok, hogy 2012-ben nem lett világ vége?
Mert mióta a világ világ, valakik mindig vannak, akik a végét várják: most sem jött be nekik.
Ha igen kitartóak, egyszer majd - kb. 8 milliárd év múlva - az orrunk alá dörgölhetik odaát, hogy "na bezzeg, mi megmondtuk!"
Vagy mégis csak vége lett a világnak, és mi csak másolatok vagyunk egy reptoid kutatólaborban...
Ez üzleti húzás is volt a válság miatt is! Sok embert sikerült beparáztatni ( köztük sok ismerősömet) és sok elemet,lámpát,hosszan tartó ételt vettek,hol ott sokuk ilyet nem is vett!(sok mást is vettek ez csak 1-2 dolog)
Én erről már olyat is halottam egyébként,hogy a maják naptára késik 4 évet ,és 2016ba jön a világvége :D
De aki azt mondta h jön a világvége,és nem jött,ezután a maja naptárra fogta,vagy arra hogy őt is elhitették velük
Remélem ezek a válaszok,kielégítették a kíváncsiságod
A Rómában élő szkíta származású szerzetes,Dionysius Exiguus 525 körül a pápa +bízásából kiszámította Krisztus születésének időpontját,s ezzel +teremtette a keresztény időszámítást.Számításai azonban nem voltak pontosak,7 évet tévedett.Tehát ma amikor e sorokat klampírozom,nem 2015 január 15.-e van,hanem Kr.után 2008 január 15.A maják istenek voltak a matematikában és a csillagászatban,ők biztosan nem tévedtek.(Bár a tévedés lehetősége mindig fennáll)A maja naptár korának legpontosabb naptára volt.99.999999811% pontos volt,számításaik szerint egy év 365.242129napból áll.Mai tudásunk szerint ez az érték 365.242198nap.
A prófécia szerint a 21.század hajnalán szörnyű járvány terjed majd el,ami elpusztítja az emberiség 2/3-át.Számításaim szerint ez az évszázad óráján 4óra 50perckor,azaz 2020 február 19-én 23:33-kor fog bekövetkezni.
Az Antikrisztus ez év február 5.-én lesz 58 éves,mivel 1962 február 5.-én hajnalban született.
...az Antikrisztus hatalmas birodalma Atila földjéről ered,és Xerxész erői hatalmas,mérhetetlen számban özönlenek ránk,a Szentlélek manifesztációja a 48.szélességi fokról a határokon túlra is kiterjeszti fényét,ők pedig jönnek,hogy üldözzék,és megtámadják Jézus Krisztus helytartóját és az ő Egyházát...
Joker
Ferenc pápa az emberiség történetének az utolsó pápája,Malakiás próféciája szerint.Eddig minden jóslata beteljesült.
"Mikor Mabus meghal hamar jön el
Ember,állat szörnyű pusztulása.
Ám ez gyorsan bosszút követel:
Borzalmak lenn,az égen üstökös vonulása."
Nostradamus Proféciák
Nem tudok rájönni ki a rák ez a Mabus,de már köztünk van akárcsak az Antikrisztus.
Mindenesetre az ő halála után szabadul el apokol.
Ja igen,a muzulmánok és a vörösök elözönlik és leigázzák Európa nagy részét,Itáliát rommá pusztítják,mivel ez a kereszténység központja.
Üdv. mindenkinek:El Diablo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!