Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mikor lesz a világvége? Hány...

Mikor lesz a világvége? Hány órakor és melyik napra esik, de ami még fontosabb van még idő felkészülni?

Figyelt kérdés

#Nap #világvége #ítéletnap #vége a világnak #eme nemes bolygó pusztulása #harc az életben maradásért #eljövendő végzett #nincs végzet csak ha magad is bevégzed #világunk tönkremenetelle.
2014. okt. 21. 23:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
A világvége terjesztése csak félelem keltés. Azokat az embereket akik félnek könnyeben lehet manipulálni. A világ egy illúzió ami egy szűk réteg az emberekre erőszakolt. A világ egyre rosszabb és rosszabb lesz és a végén káosz lesz amiből megszületik az új világrend. Néz utána, hogy mi az új világrend. Vagy elhiszed vagy nem, de minden feltételezés tény tehát nem feltételezés.
2014. okt. 22. 00:04
 12/22 anonim ***** válasza:

"Igen, világvége van," - Hány ezer éve már??!!

"és az események folyamatosak." -az bizony megesik, hogy az események folyamatosak :D

"Figyeld a híradásokat például:" - ... HAZUDNAK

"kezd lelepleződni a maffiaállam," - mert mondjuk a Luxemburgi Zsigmondot hatalomra juttató oligarchák nem voltak hasonlóak

"kezdjük fülöncsípni őket," - Gyurcsány szabadlábon, Demszky-t még csak meg se vádolták, ... Soroljam?

"és hamar itt lesz az idő, hogy visszaszerzünk mindent, amit elvettek tőlünk, és megváltozik az egész életvitelünk." - ... "Szép álmok, meg a végtelen"

"Többek között nem lesz már, aki elnyomja az ingyenenergia-technológiát," - KAMU

"hogy meggazdagodjon az olajon és függésben, rabszolgaságban tarthassa az embereket." - Kőolaj mindig is kell majd a világnak. Ezt Te is tudod.

"Én már nagyon várom, hogy ennek a rossz világnak vége legyen és végre emberhez méltón élhessünk." - Én is.

2014. okt. 22. 00:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de elkéstél:(
2014. okt. 22. 00:13
 14/22 anonim ***** válasza:

#7 (kérdező)

Ha világvége lesz, semmihez méltóan nem fogunk élni!

2014. okt. 22. 07:21
 15/22 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Azt elfelejtettem írni, ha tényleg lenne valami óriási kataklizma az embereket nem tájékoztatnák időben erről és, ha egyáltalán tájékoztatnának az azért lenne, hogy összezavarják az embereket.

2014. okt. 22. 09:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Világvége egy ámítás, hogy ne küzd, add fel, úgyis vége mindennek. Az ilyen ember lelkileg sose fog fejlődni, azaz írányíthatóvá válik.
2014. okt. 22. 15:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Isten eljövetele lesz, és nem világvége. Vagy mégis, mit szólna a mai világ Istenhez? Felérne egy világvégével.
2014. okt. 22. 15:28
 18/22 A kérdező kommentje:

#13 Még nem késtem el éppen időben vagyok.

#14 Ezt én is tudom már egy ideje.

#15 Igazad lehet valószínűleg nem foglalkoznának a tájékoztatással.

#16 A világvége nem ámítás egyszer vége lesz a világnak, csak az a kérdés, hogy mikor .

#17 A világvége számomra azt jelenti, hogy vége a világnak, utána már nincs semmi.

2014. okt. 22. 17:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Az utóbbi 15 évben a médiák legalább 2 világvégét " jósoltak" Egyik sem jött be...Csillagászati értelemben nem is tudjuk, spirituális megközelítésben pedig majd csak akkor fogjuk tudni...
2014. okt. 23. 19:24
 20/22 Ling-ce ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk az időt. Jézus nem árulta el, mert nem azt akarja, hogy spekuláljunk rajta. Felkészülni fel lehet rá: megtéréssel. Azt pedig jó minél előbb kezdeni.
2014. okt. 24. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!