Mikor lesz a világvége? Hány órakor és melyik napra esik, de ami még fontosabb van még idő felkészülni?
"Igen, világvége van," - Hány ezer éve már??!!
"és az események folyamatosak." -az bizony megesik, hogy az események folyamatosak :D
"Figyeld a híradásokat például:" - ... HAZUDNAK
"kezd lelepleződni a maffiaállam," - mert mondjuk a Luxemburgi Zsigmondot hatalomra juttató oligarchák nem voltak hasonlóak
"kezdjük fülöncsípni őket," - Gyurcsány szabadlábon, Demszky-t még csak meg se vádolták, ... Soroljam?
"és hamar itt lesz az idő, hogy visszaszerzünk mindent, amit elvettek tőlünk, és megváltozik az egész életvitelünk." - ... "Szép álmok, meg a végtelen"
"Többek között nem lesz már, aki elnyomja az ingyenenergia-technológiát," - KAMU
"hogy meggazdagodjon az olajon és függésben, rabszolgaságban tarthassa az embereket." - Kőolaj mindig is kell majd a világnak. Ezt Te is tudod.
"Én már nagyon várom, hogy ennek a rossz világnak vége legyen és végre emberhez méltón élhessünk." - Én is.
#7 (kérdező)
Ha világvége lesz, semmihez méltóan nem fogunk élni!
11-es vagyok
Azt elfelejtettem írni, ha tényleg lenne valami óriási kataklizma az embereket nem tájékoztatnák időben erről és, ha egyáltalán tájékoztatnának az azért lenne, hogy összezavarják az embereket.
#13 Még nem késtem el éppen időben vagyok.
#14 Ezt én is tudom már egy ideje.
#15 Igazad lehet valószínűleg nem foglalkoznának a tájékoztatással.
#16 A világvége nem ámítás egyszer vége lesz a világnak, csak az a kérdés, hogy mikor .
#17 A világvége számomra azt jelenti, hogy vége a világnak, utána már nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!