Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mi a jó egyes embereknek...

Mi a jó egyes embereknek abban, hogy feleslegesen hülye világvége-elméleteket gyártanak?

Figyelt kérdés
Pl itt ez a cikk [link] Az egész úgy hülyeség van (elszámolták, mint máskor), de azért próbálja bebizonyítani, hogy valóban, de mostmár tényleg világvége lesz. Ez kinek jó?

2013. márc. 28. 01:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez a reptoidok elterelési hadmüvelete.
2013. márc. 28. 01:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert okosnak hihetik magukat és a képzelt tudásukkal felülemelkedhetnek a többieken.
2013. márc. 28. 02:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Meg persze a feltűnési viszketegség is bejátszik :P
2013. márc. 28. 02:20
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Az emberi butaság ismerethiánnyal nem tudással elképesztő ökörségeket produkál.
2013. márc. 28. 02:24
 5/14 anonim ***** válasza:
mert kiéljük a fantáziánk én speciel zombi támadásra készülők :D
2013. márc. 28. 02:52
 6/14 anonim ***** válasza:

Elmondom mire jó:

Minél nagyobb ökörséget írnak annál több látogatója van az oldalnak, pl most te is belinkelted ide. És minél több látogatója van annál többet kérhetnek a reklámfelületekért, azaz üzlet.

2013. márc. 28. 05:06
 7/14 Antimod ***** válasza:

"Vagyis 2013-ban tényleg támadás éri a Földet az űrből – ahogy három éve a NASA is megjósolta."

Én inkább ennek a forrására volnék kíváncsi.

2013. márc. 28. 09:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát valaki kitalálja ezt, gyorsan ír ról 2-3 könyvet, páran beszopják, máris megkeresett vele pár tízezer jóféle ámörikai zöldhasút.

Fú bazzeg, nekem is ki kéne próbálnom...

2013. márc. 28. 09:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Akár rossz, akár jó a hír egy a lényeg, hogy beszéljenek róla, és minél többen kattincsanak az oldalra. Hiszen minden lapnál számolják, hogy mennyien kattintanak az oldalra. Ez későbbiekben bevételt is hozhat. Ha csak szép, és minden boldogság lenne ki nézné meg ezt a honlapot? Hülyeség végtelen, hogy minél többen olvassák.
2013. márc. 28. 09:31
 10/14 Antimod ***** válasza:
Egyébként még egyetlen ilyen világvége-elméletben nem fejtették ki, mit értenek világvége alatt. Csak azt számolgatják, hogy mikor lesz szerintük.
2013. márc. 28. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!