Mi a véleményetek erről a bejelentésről hogy léteznek UFO-k?
teljes mértékben egyetértek 10-es!!
Nekem nem kell bizonyíték én már láttam..gondoljatok hülyének vagy dilisnek de nem vagyok az.
Ez a Miquel minden második ufós kérdéshez beírja a saját maga által (kreált) ufós élettörténetét, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolna..
1. - Jó minőségű tiszta ufó felvételek vannak már az ötvenes évek óta is, nem tudom miért nem találkoztál velük. Szóval igen, láttam már ilyet
2. - Ha van jó minőségű is, úgyis rámondjátok, hogy hamis mert az meg már túl tiszta kép lol
3. - Mindről kiderül, hogy kacsa? Na ilyenről én nem tudok, hogy mindről kiderült volna, szóval megint téveszméid vannak. Nem mellesleg, majd ha elrabol valakit egy idegen lény majd biztosan hagyják fotózni vagy épp neked az lenne az első gondolatod, hogy fotózgass miközben vizsgálgatnak. Aha, na persze.
A kérdező videójához annyit, hogy nagy visszhangja volt, de nem nagy cucc a videó. Erősen megvan vágva és azt mondja a miniszter, hogy ő ezt elképzelhetőnek tartja, amennyi könyvet elolvasott ebben. Ennyi. Ettől az embertől vannak magasabb beosztású és fontosabb képviselői is az ufók ittjártának.
Az, hogy szkeptikus vagyok-e, vaqy sem, az részletkérdés.
Bennem kérdések fogalmazódnak meg, amire nem tudok értelmes, elfogadható választ adni.
Mire gondolok? Vannak értelmes lények, akik ilyen vagy olyan (könnyen vagy nehezen?) módon ideközlekednek.
Már ez van sok 10 éve, mindenféle észlelés, megdönthetetlennek mondott, elfogadott (persze szűk kör által) bizonyítékok vannak rá.
Az én csökött agyam, persze földi gondolkozástól vezérelve
(persze ebben van a felfedezők mentalitása is) azt gondolja, ha eljutok valahova és találok valami értelmesnek tűnő lényt vállalva a kockázatot, megmutatom magam, bemutatkozok (valamilyen formában) és ismerkedni szeretnék. A kockázat persze nagy, de ha az emberiség kiválasztana engem egy ilyen űrkalandra, nincs az a kockázat amit ez ügyben ne vállalnák.
Nem pedig "bujkálnék", és csak egy "homályos" megjelenést tennék.
Tud erre valaki értelmes választ adni??
Előzőnek: a válaszlehetőségeket hosszasan kellene kifejteni, és nem is biztos, hogy hinnél benne.
Rendkívül sok fajta lény létezik sokfajta szándékkal, és valóban nem verik úgymond nagydobra, hogy itt vannak, de nem is feltétlenül bujkálnak. Ez változó, de inkább tényleg az előbbi a jellemző.
Ha valaki, egy földi ember nem talál logikát valamiben, attól még nem kell az adott dolgot elvetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!