Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a bejelentésről hogy léteznek UFO-k?

2015. febr. 15. 18:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Köztudott tény hogy léteznek UFO-k. Földönkívüli élet is van ;)
2015. febr. 15. 18:28
 2/15 A kérdező kommentje:

Na jólvan akkor ez a felvétel se kamu..Én tudtam. ;)

Ha van kedved írj milyen tapasztalataid vannak?

2015. febr. 15. 18:45
 3/15 anonim ***** válasza:
34%

Álljunk csak meg egy szóra!

Léteznek UFO-k és van földönkívüli élet...

Ez a két kitétel nem zárja ki egymást, de nem is tartozik össze!

UFO: olyan repülő tárgy, amiről nem tudni, micsoda, honnan jön és hová tart.

Ha nekem UFO, remélem, pilótája, aki polgári gépet vezet, tudja! -tehát ő nem ufonauta!

Logikusan gondolkodva, kell, hogy legyen a Világegyetemben másutt is élet. Akkor is, ha nekünk gőzünk sincs, hogy hol és milyen formájú. Kell, hogy valahol legyen értelmes élőlény is, söt, lehet nálunk értelmesebb.

Mivel azonban ők is annak a Világegyetemnek lakói, mint mi, rájuk is ugyanazon természeti, fizikai törvények vonatkoznak, mint ránk.

Éppen ezért logikátlan, hogy közülük 2-3, vagy akár párszor tíz ember ide látogasson.

2015. febr. 15. 21:59
 4/15 A kérdező kommentje:

jajj de okos vagy..

nem a definíciót kérdeztem..

hány éves vagy 12?

amúgy földönkívüli ufókra gondoltam természetesen..

de ha végignéznéd a videót okosabb lennél bár nem valószínű.:D

mert miért ne lenne lehetséges hogy idelátogatnak?ez már tény. ülj le kettes!

2015. febr. 16. 00:39
 5/15 anonim ***** válasza:
És ez mit változtat az életeden?
2015. febr. 16. 03:31
 6/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm szives kioktatásod, aminél magad által választott álneved sem vállalod!

Az, hogy minisztervolt valaki, nem teszi lehetetlenné későbbi "bekattanását".

.

"amúgy földönkívüli ufókra gondoltam természetesen.."

Az, hogy te mire gondolsz, mindegy, itt csak az számít,amit leírsz!

Nem akartam elővenni gondolatolvasói tudásom, mert kérdésed alapján nem feltételeztem, hogy van mit, ezrt szükség lenne rá.

.

Természetesen, te azokban a köztünk lévő földönkívüliekben hiszel, akikben csak akarsz, még az idézett úr által emlegetett magyas fehérekben is.

2015. febr. 16. 10:35
 7/15 A kérdező kommentje:

#5 boldogan halok meg..:)

Nem mindegy mi a nevem? Ez egy anonim oldal nem tartozik senkire a kilétem..

Nem hinném hogy megbolondult. Ufónauták léteznek én láttam már ufo-t repülő izét és nem úgy nézett ki mint egy vadászrepülő... de szkeptikusok mindig lesznek. ;)

2015. febr. 16. 13:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Bevallom, 30-35 éve még én is hittem UFO-k létezésében. Alig vártam, hogy fejlődjön a technika, és végre feketén-fehéren bizonyítható legyen a létezésük. A technika pedig fejlődött, de a bizonyítékok egyre csak várattak magukra. Egyre-másra láttak napvilágot a hírek, itt láttak UFO-, itt elraboltak valakit, ott gabonaköröket találtak, aztán mindről kiderült, hogy kacsa. Manapság, amikor az etióp éhezők is okostelefonnal, kamerával közlekednek, ideje lenne egy épkézláb felvételt felmutatni. Igaz? És láttál már ilyet? Mert én még nem.
2015. febr. 16. 16:56
 9/15 anonim ***** válasza:
8-as: az, hogy te nem láttál, arról én nem tehetek. Mindenki azt hisz valósnak vagy hamisnak, amit akar. Ez egyébként nagyon rossz és felszínes hozzáállás ehhez a témához, tipikusan a tagadók megközelítési módja. Egyébként ideje lenne visszatérned a régi gondolkodásmódodra, amikor még hittél bennünk, mert tényleg léteznek itt a Földön is!
2015. febr. 16. 21:29
 10/15 anonim ***** válasza:

6-os: ha valóban "bekattant" ez a volt miniszter, akkor vajon mit keres bármiféle kongresszuson, meg egyáltalán a politikai életben?

Az ilyenféle hozzáállás egyértelműen mutatja, hogy tagadni, elutasítani valamit, amit nem értünk, mindig a legkönnyebb választás. Ha meg ennyire nem hisz valaki ebben az egészben, akkor miért kattint állandóan erre a témakörre?

2015. febr. 16. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!