Mogyi707 kérdése:
Ti már láttatok UFO-t? Vagy szerintetek léteznek?
Figyelt kérdés
Ha láttatok akkor milyen volt ? (Én igazából nem nagyon hiszek az ufokban, de amilyen sztorikat olvastam róluk kezdem elhinni, hogy léteznek.) Nektek mi a véleményetek ?2014. aug. 20. 13:10
1/13 anonim válasza:
Én még nem láttam, és úgy gondolom, lehet hogy van élet a földön kívül, de zöld lényekben és repülô csészeajjakban nem hiszek.
2/13 anonim válasza:
BIZTOS ,hogy ekkora univerzumban NEM vagyunk egyedül!
De itt ne a kicsi zöld emberkékre gondolj!
3/13 anonim válasza:
Az első két válaszoló mindent elmondott. Nem mászkálnak ide, a felvételek 100%-a kamu, viszont több millió fejlett civilizáció létezhet az univerzum különböző részein.
4/13 anonim válasza:
Mindenképpen abszurdum azt hinni, hogy egyetlen kivételek vagyunk a világegyetemben. Sokan láttak már, sokan nem. Nyilvánosan én sem mászkálnék, mászkálok olyan helyeken, ahol az első reakció az, hogy: felküldenek harminckét vadászgépet, azért, hogy kilőjenek!!!
5/13 anonim válasza:
Hát szerintem az se kizárt hogy idelátogassanak, hiszen kitudja nálunk mennyivel fejlettebb lények létezhetnek. Kanadába meg valami politikus el is ismerte hogy léteznek ufók és együttműködnek velük. Meg egy csomó ufó észlelés meg találkozás velük nem hinném hogy mind hamis egy-kettő biztos igaz.
6/13 anonim válasza:
Kérdező, nyugodtan elhiheted, amiket olvastál. Egy fejlett technikával képesek erre, hogy ide is eljöjjenek! Sok találkozás, eltérítés is történt már, nemcsak észlelések.
7/13 anonim válasza:
Jaj az ilyen emberek, mint itt pár válaszoló... csak EGY hiteles felvételt mutatnátok nekem, csak EGYET.......
8/13 Napfonat válasza:
UFO = azonosítatlan repülő tárgy.
Én majdnem minden este látok olyan fényeket az éjszakai égbolton, amelyek nem
-repülőgépek
-meteorok
-üstökösök
-űrszondák
-ISS
-meteorológiai ballonok
hanem olyan eszközök, amelyek a legkülönbözőbb fényekkel világítanak, és nyakatekert mutatványokat végeznek, amilyenekre semmilyen ismert emberi tákolmány nem képes.
Vagyis azonosítatlan repülő tárgyakat látok majdnem minden este!
Persze csak akkor, ha derült az ég!
9/13 anonim válasza:
Az úgynevezett "hitelességről" az jutott az eszembe, hogy mindenkinek az a hiteles, amit annak hisz. Aki eleve nem is hisz az idegen lények itteni jelenlétében, azoknak semmi sem hiteles, még ha maguk az idegenek kopogtatnának be hozzájuk, az sem lenne az, mert valószínűleg még a saját szemüknek sem hinnének. Ők ezt előre eldöntötték, és elvből tagadnak mindent, emiatt lehetetlenség őket meggyőzni bármi ilyen dologról. Sajnos jellemző, hogy ilyen az emberi természet, bele kell törődni. Sok ide író is ilyen sajnos.
10/13 anonim válasza:
én nemrég találkoztam egy makákórágó űrkólával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!