HELP! Szerintetek léteznek ufo-k mert sok cikket olvastam benne sok ellentmondással . énsetudom most akkor mivan! Nektek mi a véleményetek? Ha van még itt ufo mániás mint én és szeretne ismerkedni az írhat priviben!
Mivel az univerzum hatalmas,ezért elképzelhető hogy léteznek. Én is láttam egy furcsaságot az égen, de jobb csak furcsa repülőnek gondolni rá.
Meg hát szomorú lenne belegondolni, hogy ebben a hatalmas világban egyedül vagyunk...
Azonosítatlan repülő tárgyak vannak. Az univerzum méretéből következően földönkívüli élőlények szintén biztosan vannak. Földönkívüli intelligens lények vagy vannak, vagy nincsenek, ezt nem tudjuk.
Földünket látogató intelligens idegen lények meg nem léteznek.
A cikkekben mindenki azt ír, amit akar, a józan eszedre hallgass inkább.
- UFO-k: Azonosítatlan repülő tárgyak valószínűsége: 120%
- Földönkívüliek létezésének valószínűsége: 50%
" Földönkívüliek létezésének valószínűsége: 50%"
Inkább 99.999% :-) Pár év és bizonyított lesz hogy a marsi jégsapkákban van bakteriális élet !
a legközelebbi csillag 4,5 fényév távolságra van, fénysebességgel utazva oda-vissza 9 év - a naprendszeren belül nincs olyan hely, ahol civilizáció elképzelhető.
nem hiszek az űrlények látogatásában
Igen, tuti van élet a Földön kívül is.
Viszont nem tudnak ide eljutni, mert túl messze vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!