Amikor megláttam, tudtam, hogy meg fogok vele ismerkedni. Ennek a megérzésnek van valami magyarázata?
Előfordulhat. Hogy a véletlen műve e, vagy sem, azt nem tudom.
Velem olyan volt, hogy láttam egy srácot a buszon, és tudtam, hogy aznap találkozni fogok még vele valahol. Mikor este mentünk barátaimmal bulizni, ő is ott volt.
Egyik barátom meg meg szokott álmodni dolgokat. Nem nagy jelentőségű eseményeket. Egyszer mesélte, amikor Erdélybe voltunk, és ültünk Torockón egy utcai padon, hogy ezt a jelenetet megálmodta. Pont ugyan úgy, ahogy ott ültünk.
Véletlenek nincsenek. :)
Előfordul, hogy valaki előre lássa a dolgokat, vannak megérzései. Az ilyenekre érdemes hallgatni, akkor is, ha nem fordulnak elő gyakran.
Velem mondjuk nagyon sokszor van, néha már idegesít. De azért a legtöbbször örülök nekik.
Egyszer azt álmodtam, chatelni fogok egy sráccal, akivel a sulibálon ismerkedtem meg. Álmomban mindez egy pénteki napon történt.
Azon a héten (pénteken!) rámírt egy srác Facebook-on. Mondta, ott volt a bálon, emlékszem-e rá? (De nem emlékezhettem, mivel nem beszéltünk, és csak ő látott engem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!