Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Amikor megláttam, tudtam,...

Amikor megláttam, tudtam, hogy meg fogok vele ismerkedni. Ennek a megérzésnek van valami magyarázata?

Figyelt kérdés
Tehát megláttam egy lányt, ahogy ránéztem, valahogy éreztem, hogy meg fogom ismerni, és barátok leszünk. Csak egy ilyen gyors felsimerés volt, annyira nem törődtem vele, így nem is tettem az ügy érdekében semmit. Ennek ellenére mégis megismerkedtünk valahogy, és tényleg barátok vagyunk, teljesen megértjük egymást. Erre az érzésre vagyok kiváncsi, hogy miért lehetett. Nem hinném hogy véletlen, mert ilyen véletlen nincs, másnál amúgy sem éreztem még ilyet. Viszont nem akarok belemagyarázni magamnak semmit, főleg nem valami nagyon misztikus dolgot. Mit gondoltok erről?
2011. szept. 19. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Előfordulhat. Hogy a véletlen műve e, vagy sem, azt nem tudom.

Velem olyan volt, hogy láttam egy srácot a buszon, és tudtam, hogy aznap találkozni fogok még vele valahol. Mikor este mentünk barátaimmal bulizni, ő is ott volt.

Egyik barátom meg meg szokott álmodni dolgokat. Nem nagy jelentőségű eseményeket. Egyszer mesélte, amikor Erdélybe voltunk, és ültünk Torockón egy utcai padon, hogy ezt a jelenetet megálmodta. Pont ugyan úgy, ahogy ott ültünk.

2011. szept. 19. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, én ugyanezt éreztem egy fiúval kapcsolatban pár hete az évnyitón. És valami folytán csak vele ismerkedtem meg igazán. Pedig van párom akit szeretek évek óta, tehát nem "úgy" akartam megismerni.
2011. szept. 19. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
A véletlen a szükségszerű megjelenési formája. Minden találkozás törvényszerű és soha nem véletlen. Azzal találkozhatsz csak, akivel valami elintéznivalótok van egymással. Ha szerelembe estek azért, ha egy óvodába kerültök azért, ha egy családba születtek azért, de ha futólag találkoztok és elmentek egymás mellett, akkor pedig annyi dolgotok volt egymással. Minden találkozás mindkettőtök érdekében jön létre, és nem csak úgy...
2011. szept. 19. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen.
2011. szept. 19. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Véletlenek nincsenek. :)

Előfordul, hogy valaki előre lássa a dolgokat, vannak megérzései. Az ilyenekre érdemes hallgatni, akkor is, ha nem fordulnak elő gyakran.

Velem mondjuk nagyon sokszor van, néha már idegesít. De azért a legtöbbször örülök nekik.

Egyszer azt álmodtam, chatelni fogok egy sráccal, akivel a sulibálon ismerkedtem meg. Álmomban mindez egy pénteki napon történt.

Azon a héten (pénteken!) rámírt egy srác Facebook-on. Mondta, ott volt a bálon, emlékszem-e rá? (De nem emlékezhettem, mivel nem beszéltünk, és csak ő látott engem.)

2011. szept. 19. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!