Mérleg nővel milyen ismerkedni, párkapcsolatban lenni?
mérleg nő vagyok:)
különleges képességem az oroszlán páromat akár csak egy szóval is úgy felidegesíteni hogy csak na:))
de bakokkal még nem volt tapasztalatom
úgy gondolom hogy én egy "tipikus" mérleg vagyok:)
ami jó jó de a döntésképtelenség sokak számára idegesítő lehet
Köszönöm!
3. és van párod? :)
én mérleg vagyok de jól bánok a pénzzel már már egyenesen "zsugori" vagyok és spórolós:)) na és nem bulizós meg laza:))
de hezitálós na az igen!!:)
Én mérleg nő vagyok és a párom bak. Szerintem nagyon is jó párosítás, mert tényleg a bak merevségén tud oldani egy kicsit a mérleg. Lazaságot, színt visz az életébe. Én pedig pontosságot, kitartást tanulok tőle és fel tudok rá nézni.
Szerintem kell egy kicsit különbözni, mert az mégiscsak izgalmasabb, meg fejlődsz mellette, tud újat mutatni, mintha olyannal vagy aki szakasztott másod.
Lényeg a lényeg: jól kiegészítik egymást és romantikában sincs hiányunk. :)
igen ezt utálom is hogy még a végén én kérek bocsánatot azért amiért amúgy nem is kéne:)
*mindent a békéért* ezt hogy utálom néha
"mindent a békéért", igen, ez pontosan így van. Én nem bírom a veszekedéseket, ilyenkor felborul az egyensúly, eltűnik a harmónia :) és így próbáljuk helyreállítani.
Kérdező, egy jó tanács: ha mérleg hölgyet fogsz ki párodnak, beszélj vele sokat. Ha egy mérleg nőnek baja van, muszáj meghallgatni, megbeszélni a dolgokat. A mérleg nő hajlamos a szőnyeg alá söpörni a gondokat, hogy megőrizze a békét, a harmóniát, aztán egy váratlan pillanatban meg robban és akkor mindent a fejedre zúdít. Szóval meg kell mindig hallgatni, figyelni rá és szeretni és akkor minden rendben lesz. Egyébként a legtöbb mérleg nő igen csinos, sok férfi figyelmét felkelti. És tényleg vannak olyan mérlegek, akik rosszul bánnak a pénzzel, de ez nem általános, én jól bánok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!