Lányok! Milyenek a halak ffi-ak párkapcsolatban, szexben?
Nekem volt egy kisebb akváriumra való. :D Általában aranyosak, van bennük egyfajta érdekes erotikus kisugárzás. Szexben bevállalósak, sok dolgot ki lehet próbálni velük.
Alapvetően kellemes tapasztalataim voltak, de kissé álmatagok, sokat hallgatnak, stb.
Én hal pasi vagyok. Nekem az a tapasztalatom, hogy míg én aktív akartam volna lenni, addig a partnereim inkább csak passzívak voltak. Én mindent tegyek meg, hogy jól érezze magát, de fordítva sajnos már nem várható el a dolog. Viszont állítólag nálam derült ki az egyik csajnál, hogy nem frigid, hiába volt már 3 pasija.
Én nem minden esetben vagyok hallgatag. Néha az is kell. de az is uncsi sok esetben, ha nincs téma. Én nagyon utálom az egyszerű válaszokat. (Igen, nem, talán), ez olyan lehangoló, de ugyanakkor szeret, de mégis csak ennyi a válasz. Ez kiábrándító a csaj részéről.
Ábrándozás, álmodozás? Igen van bennem az is. De többnyire megvalósul. Ha csak ami éppen adja magát, nem biztos, hogy jól sül ki. Az álmodozás még bevált, nagyon sok esetben jól is sült el a dolog, ha minden el van tervezve.
Párkapcsolatban katasztrófa, szexre leszűkítve jó lenne, de mit ér, ha csak abban jó?!
Szóval egy halak ffi példányt pár hónapos ismerettség alatt is alig ismertem meg. Semmiről nem lehetett vele beszélgetni. Bármit kérdeztem, egyszavas válaszok, vagy egy bizonytalan "talán", "nem tudom"... Ha nem kérdeztem, magától nem beszélt.
Emellett meg kedves volt, és azt gondoltam, hgoy élete egy aktuális negatív történése miatt szótlan. Ezért voltam vele türelmes. De egy idő után besokalltam.
Az ágyban meglehetősen aktív volt, ami jó is lett volna, bár ott is éppúgy szótlan.
Én meg nem bírom az ilyen néma kapcsolatot. Az nem baj, ha csendes típus, de legalább a párja felé legyen egy kicsit nyitottabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!