Mérleg nővel milyen ismerkedni, párkapcsolatban lenni?
Mérleg Hölgyek egyem meg a szíveteket a válaszokért :)
Van egy mérleg lány, de sajnos van barátja, eléggé esélytelen ez a dolog. Már kiszúrtam magamnak, de így el kell felejtenem. Annyit láttam belőle, mert a barátja apjáé egy helyi sörbár, hogy nagyon társasági tényleg, jó kedélyű, beszédes, csinos, ízléses. Nekem az ilyen nők a gyengéim. A mérleg típusú nők. Ugyanakkor ismerek olyan mérlegeket, akik nagy csak a külcsínyre adnak, jó, ők inkább csak 16-17 évesek. Tény, hogy nagyon szépek a mérleg nők, talán a vénuszi hatás? Ha jól tudom :)
Értem, köszi a jó tanácsokat. Igen azt én is láttam már, hogy a serpenyő két oldala jó ha egyensúlyban van, de hajlamosak döntésképtelenségre. Kicsit mintha vezetni kéne a mérleg nőket nem? Én bak férfiként erre alkalmas lennék.
Érdekes, mert nekem az Aszcendensem Kos, a holdjegyem a Mérleg, szóval szerintem el lennénk, mint a befőtt :D Persze ez édeskevés önmagában, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!