Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg nővel milyen ismerkedni...

Mérleg nővel milyen ismerkedni, párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
Sok jót hallottam róluk, szívesen megismernék egy mérleg nőt, aki egyedül van. Bak férfiként kijöhetek jól velük?
2013. jún. 7. 20:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mérleg Hölgyek egyem meg a szíveteket a válaszokért :)

Van egy mérleg lány, de sajnos van barátja, eléggé esélytelen ez a dolog. Már kiszúrtam magamnak, de így el kell felejtenem. Annyit láttam belőle, mert a barátja apjáé egy helyi sörbár, hogy nagyon társasági tényleg, jó kedélyű, beszédes, csinos, ízléses. Nekem az ilyen nők a gyengéim. A mérleg típusú nők. Ugyanakkor ismerek olyan mérlegeket, akik nagy csak a külcsínyre adnak, jó, ők inkább csak 16-17 évesek. Tény, hogy nagyon szépek a mérleg nők, talán a vénuszi hatás? Ha jól tudom :)

Értem, köszi a jó tanácsokat. Igen azt én is láttam már, hogy a serpenyő két oldala jó ha egyensúlyban van, de hajlamosak döntésképtelenségre. Kicsit mintha vezetni kéne a mérleg nőket nem? Én bak férfiként erre alkalmas lennék.

Érdekes, mert nekem az Aszcendensem Kos, a holdjegyem a Mérleg, szóval szerintem el lennénk, mint a befőtt :D Persze ez édeskevés önmagában, tudom.

2013. jún. 11. 20:17
 12/13 anonim válasza:
Valóban néha szükségünk lehet egy kis vezetésre. Néha én is döntésképtelen vagyok, de csak olyan esetekben, amikor a döntésem nagy mértékben befolyásolja az életemet. Kos aszcendenssel nem lehetsz átlagos bak :) Ha megjelennek nálad a kos tulajdonságok, akkor talán mégsem vagy olyan földhöz ragadt és talán szórakozni is jobban szeretsz, mint egy tipikus bak. Így még jobban ki tudsz jönni egy mérleg nővel :)
2013. jún. 11. 21:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Ó én rám a bak csak annyiban igaz, hogy kitartó vagyok, valamilyen szinten realista, bírom az élet pofonjait, de összegészében sokkal inkább pörgős, dinamikus, erős, sajnos sokszor forrúfejű kos vagyok, mérleg holdjegy leginkább az írás iránti szeretetemben, az érzelmességemben, harmónia iránti vágyamban, művészetek iránti vonzódásomban tükröződik. Meg az idealizmusomban :D
2013. jún. 11. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!