Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van itt olyan aki párkapcsolat...

Van itt olyan aki párkapcsolatban él és a lány is meg a fiú is rák horoszkopú? Jól megvagytok? Vélemény? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy a rák horoszkopuak nagyon önfejűek és érzékenyek.
2012. ápr. 2. 13:23
1 2
 1/11 anonim válasza:

Jól kijönnek.Ez a többség rák-rák párra igaz.

Igazi szenvedélyes kapcsolat.:)

Én is szeretnék magam mellett tudni egy rák srácot,de valahogy sosem hoz össze egyikkel sem a sors.

2012. ápr. 2. 13:26
 2/11 anonim válasza:
66%
Szerintem a csillagjegynek semmi de semmi köze nincs semmihez! Olyan mintha egy ember leülne,és írna pár sort mindegyikhez hogy mi fog történni! Teljesen alaptalan az egész! Javítsatok ki ha esetleg rosszul látom! :)
2012. ápr. 2. 13:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem most egy rák horoszkopú fiú teccik.
2012. ápr. 2. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Vélemény?

Az, hogy a horoszkópnak semmi köze hozzá, nehogy már valakivel azért ne jöjj össze, mert rák a horoszkópja...

2012. ápr. 2. 13:42
 5/11 anonim válasza:
Nem hiszek a horoszkópokban.
2012. ápr. 2. 14:12
 6/11 anonim ***** válasza:

"Azt hallottam hogy a rák horoszkopuak nagyon önfejűek és érzékenyek."

Az előbbi igaz, az utóbbi nem annyira, mármint rám. :)

2012. ápr. 2. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sajnálom már elöre a fiút... abból ítélve, hogy a tetszik szót se tudod helyesen leírni ;)
2012. ápr. 2. 17:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen4

25 éves házasok vagyunk:)

Elég önfejűek vagyunk,és én nagyon érzékeny vagyok, de a férjem nem. legalábbis nem mutatja...

2012. ápr. 3. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Akiket én tudok rák-rák párok, azok közt nem volt tartós kapcsolat. Kikészítették egymást.

Meg általában az azonos jegyűek nem bírják sokáig, mert unalmassá válnak egymásnak. Eleinte persze díjazzák, hgyo hasonlóak, egyetértenek, de később nem működik.

Persze lehetnek kivételek. Mástól is függ.

2012. ápr. 3. 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Bátyám és a felesége. 14 éve vannak együtt.

Óvatosan azért, mindkettőtöknek kell sokat engedni az önfejűségéből, de alapvetően szenvedélyes, mély érzelmi lehet a kapcsolat, ha úgy alakítjátok. (Már ha rólatok van szó...)

Én is rák vagyok, de párom egy tipikus vízöntő, sajnos. :)) Meg is iszom a levét rendesen :)

2012. ápr. 3. 21:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!