Van itt olyan aki párkapcsolatban él és a lány is meg a fiú is rák horoszkopú? Jól megvagytok? Vélemény? Tapasztalat?
Jól kijönnek.Ez a többség rák-rák párra igaz.
Igazi szenvedélyes kapcsolat.:)
Én is szeretnék magam mellett tudni egy rák srácot,de valahogy sosem hoz össze egyikkel sem a sors.
Vélemény?
Az, hogy a horoszkópnak semmi köze hozzá, nehogy már valakivel azért ne jöjj össze, mert rák a horoszkópja...
"Azt hallottam hogy a rák horoszkopuak nagyon önfejűek és érzékenyek."
Az előbbi igaz, az utóbbi nem annyira, mármint rám. :)
Igen4
25 éves házasok vagyunk:)
Elég önfejűek vagyunk,és én nagyon érzékeny vagyok, de a férjem nem. legalábbis nem mutatja...
Akiket én tudok rák-rák párok, azok közt nem volt tartós kapcsolat. Kikészítették egymást.
Meg általában az azonos jegyűek nem bírják sokáig, mert unalmassá válnak egymásnak. Eleinte persze díjazzák, hgyo hasonlóak, egyetértenek, de később nem működik.
Persze lehetnek kivételek. Mástól is függ.
Bátyám és a felesége. 14 éve vannak együtt.
Óvatosan azért, mindkettőtöknek kell sokat engedni az önfejűségéből, de alapvetően szenvedélyes, mély érzelmi lehet a kapcsolat, ha úgy alakítjátok. (Már ha rólatok van szó...)
Én is rák vagyok, de párom egy tipikus vízöntő, sajnos. :)) Meg is iszom a levét rendesen :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!