Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok esetleg olyan helyet,...

Tudtok esetleg olyan helyet, honlapot, bármit ajánlani, ahol misztika, mitológia, okkultizmus, mágia stb iránt érdeklődő lányokkal elhetne ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha esetleg itt is vannak ilyen lányok, nyugodtan jelentkezhetenk.:)

2013. nov. 16. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:

remélem hasznát veszed...

[link]

2013. nov. 16. 23:14
 2/9 anonim válasza:
2013. nov. 16. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Jó ismerkedést! Szerezz új barátokat.

[link]

2013. nov. 17. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Én ezt javaslom:

www.katolikus.hu

www.biblia.hu

2013. nov. 17. 15:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem érdekel :) téged milyen mélységekben?
2013. nov. 17. 20:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon mélyen, szinte minden nap foglalkozom vele, egy komolyabb beavatórendszert tervezek kitanulni a következő években. És Te?:)
2013. nov. 17. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Engem is érdekel, olyan 300m-es mélységig.
2013. nov. 17. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:

kérdező!

első válaszoló vagyok, szkeptikus létem ellenére elég sokat olvasgattam tudakolóztam ezekben a dolgokban...

szóval téged az okkultizmus melyik ága érdekel?

a beavatási ceremóniád pontosan milyen szisztémát fog követni?

magyarul mi alapján fogod elérni a felsőbb tudatosság kezdeti szintjét?

légyszíves ezekre várnám a válaszod!

2013. nov. 17. 21:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Egyes:

A meditációs rendszer amely alapján beavatási utamat járom elsősorban a tibeti és a hermetikus mágia tanait foglalja magában. A beavatási szisztémát nehéz ilyen röviden leírni. Alapvetően a 4 elem alapszintű uralását tűztem ki célul (persze már az "alapszint" is nagyon nehéz és komoly dolog) minderre megvannak a speciális gyakorlataim amelyek szisztematikusan lettek összegyűjtve egy tapasztalt mágus által.

szóval téged az okkultizmus melyik ága érdekel?

a beavatási ceremóniád pontosan milyen szisztémát fog követni?

A felsőbb tudatosság kezdeti szintje mint olyan nagyon tág fogalom. Alapvetően arról van inkább szó hogy a már említett meditációs gyakorlatokon keresztül agyunkat és tudatunkat magas szinten tréningezzük ami által rég elfeledett tudatállapotokat képességeket ébreszthetünk fel, amik lehetővé teszik a 4 elem mint "tudományosan eddig le nem írt" energiaforrás kontrollálását alapszinten.

Az út hosszú és rögös, de ez teszi értékessé.

2013. dec. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!