Tudtok esetleg olyan helyet, honlapot, bármit ajánlani, ahol misztika, mitológia, okkultizmus, mágia stb iránt érdeklődő lányokkal elhetne ismerkedni?
Jó ismerkedést! Szerezz új barátokat.
Én ezt javaslom:
www.katolikus.hu
www.biblia.hu
kérdező!
első válaszoló vagyok, szkeptikus létem ellenére elég sokat olvasgattam tudakolóztam ezekben a dolgokban...
szóval téged az okkultizmus melyik ága érdekel?
a beavatási ceremóniád pontosan milyen szisztémát fog követni?
magyarul mi alapján fogod elérni a felsőbb tudatosság kezdeti szintjét?
légyszíves ezekre várnám a válaszod!
Egyes:
A meditációs rendszer amely alapján beavatási utamat járom elsősorban a tibeti és a hermetikus mágia tanait foglalja magában. A beavatási szisztémát nehéz ilyen röviden leírni. Alapvetően a 4 elem alapszintű uralását tűztem ki célul (persze már az "alapszint" is nagyon nehéz és komoly dolog) minderre megvannak a speciális gyakorlataim amelyek szisztematikusan lettek összegyűjtve egy tapasztalt mágus által.
szóval téged az okkultizmus melyik ága érdekel?
a beavatási ceremóniád pontosan milyen szisztémát fog követni?
A felsőbb tudatosság kezdeti szintje mint olyan nagyon tág fogalom. Alapvetően arról van inkább szó hogy a már említett meditációs gyakorlatokon keresztül agyunkat és tudatunkat magas szinten tréningezzük ami által rég elfeledett tudatállapotokat képességeket ébreszthetünk fel, amik lehetővé teszik a 4 elem mint "tudományosan eddig le nem írt" energiaforrás kontrollálását alapszinten.
Az út hosszú és rögös, de ez teszi értékessé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!