Az okkultizmus és a hitelesség a legkevésbé sem kompatibilis fogalmak.
2013. nov. 7. 11:34
2/9 anonim válasza:
Mivel az egész mágia és okkultizmus egy humbug, ezért gyakorlatban nem működik.
A hitelesség szó leírása ilyen kontextusban meg egyenesen nevetséges.
2013. nov. 7. 13:59
3/9 anonim válasza:
de most lehet hogy ő hisz ebben. akkor ti most komolyan azt gondoljátok, hogy a ti vagy bárki kedvéért megváltoztataja a véleményét?? egy kicsit túl becsülitek magatokat. amugy meg itt van ez az oldal: [link]
2013. nov. 8. 16:19
4/9 anonim válasza:
"de most lehet hogy ő hisz ebben. akkor ti most komolyan azt gondoljátok, hogy a ti vagy bárki kedvéért megváltoztataja a véleményét??"
Egy értelmes ember képes a belátásra. Mivel még nem győződtem meg arról, hogy a kérdező nem értelmes ember, így miért ne feltételezném, hogy meg lehet győzni arról, hogy ilyesmik légből kapott mesék?
2013. nov. 8. 16:21
5/9 anonim válasza:
És utána néztetek valaha is, hogy mit jelent az okkultizmus? Vagy csak arra gondoltok, hogy Harry Pottereset játszanak a gyerekek és akkor ez hülyeség.
2013. nov. 10. 21:44
6/9 anonim válasza:
Wikipédia szerint:
"Az okkultizmus (a ’titkos, rejtett’ jelentésű latin occultus szóból) a természetfeletti erőkkel és a szellemvilággal kapcsolatos ismeretek összefoglaló elnevezése, amely magában foglalja az ezoterikus nézetek, kultuszok és varázsló-jósló praktikák teljességét"
Magyarra fordítva: egy büdös nagy babona -és kamuhalmaz :D
2013. nov. 10. 21:56
7/9 anonim válasza:
Magyarul nem néztél utána.
2013. nov. 10. 22:00
8/9 anonim válasza:
Ott van a wikipédia definíció, te nagyon korlátolt. De mondd már el akkor nekem, hogy mit jelent szerinted az okkultizmus :)
2013. nov. 10. 22:36
9/9 anonim válasza:
Nem értem minek válaszolnak itt olyanok akik nem hisznek ezekben.Ez egy jó kérdés és miért kell mindig leszólni mások kérdéseit?Áh ez a gyík tele van gyíkokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!