Az utóbbi egy évben sokat foglalkoztam miszticizmussal, ókori vallásokkal és szövegekkel, valamint okkultizmussal. Mostanra már semmi más nem érdekel ezen kívül. Volt ezzel más is így?
Összeilleszteni nem lehet ! A természettudományos végzettség és az okkultizmus nem fér össze, nem csodálom, ha nem nézik jó szemmel...igazuk van bár ebben az évszázadban egyre több embernek "megy el az esze"...
"Volt ezzel más is így?"-Igen, ez olyan, hogy beszippan: "mocsár", s olyan mint egy függőség. Egy valódi igény kap egy ál kielégítést...
Ha tudsz angolul, egy kis tudománytörténet: Frances Yates:
The Rosicrucian Enlightenment
Szerintem:
ez a rendszer energetikai jelenségek tere.
Ebben a rendszerben - a létezés minden szintjén - a létezők harcban állnak egymással a túlélésért )(ez a legfőbb motiváció).
((a színjáték az zajlik, de ez a legfőbb motiváció = a közös "motor"))
A lét számunkra látható szintjein is túl akarnak/akarunk élni..
és a szemünkkel nem látható szintek lényeinek is ez a motivációja.
Talán: kimennek a lények a finomanyagi térbe és ott rendesen átb@sszák őket a megjelenő "megváltók", "fénylények", "Jézusok", "krisztusok" stb.
Talán a halál utáni "mennyországok" sem mások, mint áltatások.
Az összes elnyomó (=parazita) azt sugallja/mondja stb. :
"szolgálj engem!".
Jól jegyezd meg! : A belépésre mindig te adsz engedélyt! (előtte mindig "megkérdeznek")
Én általános válaszokat adok (általában).
Az erők léteznek és tapasztalhatóak.
A mi életterünk tele van csapdákkal.
Az egyik azt mondja: "szolgálj engem!", a másik: "legyél szabad!"
Az egyiknek "odadobnak" egy csapdát, erre pl. kétségbeesetten odamenekül a kersztényekhez (mert ők démonokat űznek)
és csapdába esik.
Energetika!
A verbalitás, az érzelmek, a hitek: csak felszín,
a mélyben energetikai jelenségek zajlanak.
"Vasbörtön" : én úgy hívom.
A saját, józan eszedet használd (egyebed nincs)!
Őrizd a lelkedet és a próbákat álld meg!
A "veres malac" sokat megértett, milyen kár, hogy amikor másokat a vízbe hajíttatott, nem hajították őt magát is bele a vízbe.
Talán ő volt a legnagyobb (de király akart lenni és királyként akart uralkodni).
-Mi volt a baj?
-Nem kapta meg a "hozzáadott sokkokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!