Okkultizmussal foglalkozom hobbi szinten. Van itt olyan akit szintén érdekel, és van gyakorlati tapasztalat is, a mágia, és okkultizmus terén?
20 éve érdekel a téma, sok ismerősöm van e körökben, fordítók, régészek, történészek...
Tudom ide fiatalabbak írnak, de az érdekelne h volt-e valakinek már tapasztalata e téren, pl idézés, ceremonális mágia egyéb részei...
Várom a hozzászólásokat.
TE eddig mit tapasztaltal? Jelenleg hogyan hasznositod az eletedben a tanultakat?
Ezekrol nem adtal informaciot,s engem erdekelne.
pl rengeteget olvasok a témában, és sok könyv van amiről már pár oldal után lehet látni h sületlenséget állít.
mivel inkább elméleti tudásom van a gyakorlatban nem sok mindent csináltam még, ezért is érdekelne, hogy aki a témában kutakodik az hol tart, esetleg mit csinált már?
szóval...egyszer beszélgettünk barátaimmal.és szóbajött a szeánsz.
aznap este leültünk egy aszalhoz és 3 gyertya égett csak.elösször a netről szedett szöveget felmondtuk és utána vártunk a válaszra,egyszer csak egy nagy széllökést éreztünk.10 perc után végre jött a válasz.tisztán hallottuk hogy azt mondja "ezt nem kelett volna".
hirtelen kialudt 1 gyertya,és mivel tudtuk hogy nem lehet félbeszakítani,így folytattuk.kérdezgettünk mindent,mé azt is tudta mikor halt meg a barátom papája.de arra sose válaszolt hogy ezt nem kelett volna.amikor megkérdeztük másodszor még 1 gyertya kialudt.a társalgás közben megszólalt a másik barátom telefonja és kirohant a szobából.mivel félbeszakadt az idézés nem tudtunk elköszönni a szellemtől és így itt ragadt.a telefonba nem szólt bele senki.és a telefonszám helyén a papája neve volt.egy ideig fura volt a barátom.utána egy reggel felébredt és nem emlékszett semmire csak azt mondta hogy a papájával beszélgetett és kiesett neki mindenia szeánsz után.egy médium vagy mi azt mondta neki hogy lehetséges hogy a papáját idéztük meg.ui:lehet nem értelmesen ìrtam mert telefonról vagyok
Kedves kérdező, jómagam még csak a huszas éveimet taposom de hobbiokkultistának mondanám magam.
Egy viszonylag vallásmentes családban nőttem fel, Reformátusnak kereszteltek de ez mindcsak formaság volt mivel a családom nem hívő ésnem járunk vasűárnaponként templomba. Csúnya szóval ateistának is mondhatnám magam de ez csak részben igaz. Kereső vagyok, kutatom a kérdésekre a választ.
Az utóbbi éveket azzal töltöttem,hogy az interneten keresztül ismerkedtem meghozzám hasonló "hobbiokkultistákkal". Ne tévesszen meg a látszat azeddigi olvasmányaimat melyekből jelenlegi tudásomat szereztem csupán az kb 3%-átteszi ki az internet. Rengeteget járok könyvtárakba, ha tehetem akkor az országot járva. Hála a hozzám hasonlóaknak már tudtunk egymásnak küldözgetni könyveket amik igencsak felnyitják az ember szemét.
A jelenlegi projectem...azaz projecktünk a társaságunkal,hogy elsajátítjuk teljes mértékben az Énoki nyelvet. Nem mintha nem ismernénk már,de most végre kezünkközé kaparintottunk egy igen vaskos bőrkötésű tüneményt.
Utóirat: Nem csupán neked írom kérdező hanem a többi olvasónak is. Ne bízzatok az internetben, óriási hibát követ el aki bízik az internetben. PL: beírja valaki,hogy szellemidézés, démonok szólítása, igaz nevek. Erre persze adnak találatot de ezek hamisak. Könyvekben vannak a helyes formulák, az internetre bármit feltölthetsz és ez a baj,hogy nem ellenőrzi senki ráadás képen meg tudja kavarni a kutató elmélyét és tévesz tudást talál aki keres.
Üdvözletem!
Nekem sajnos nincs túl sok tapasztalatom. (Volt pár sikeres meditációm, ennyivel büszkélkedhetek.) Pszichés hiányosságomat lelkesedéssel és némi hittel próbálom ellensúlyozni. Többek között próbálom épülésemre felhasználni kevéske tudásomat. Szeretnék egy-két személyes kérdést feltenni ha nem zavarna titeket.
8as válaszoló
te milyen könyveket ajánlasz, főleg a mágia(ceremonális, idéző)és spiritizmus, okkultizmus terén.
ha megteszed leírnád ide, és így más is aki érdeklődik eltudja olvasni, v megkeresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!