Kinyitnád ezt az ajtót? Ha tudnád hogy máshova vezet?
Egyik este arra ébrednél, hogy egy hang ébreszt, arra kér hogy menj ki a szobád ajtaján, és csak akkor gyere vissza, ha más életet akarsz, olyat amiről álmodtál eddig.Kimész, és gondolkozol.Megtegyem vagy ne??
Amint belépnél a szobába az ajtón keresztül, egy másik életbe csöppennél, amire eddig vágytál, a régi élet pedig a homályba vész.
Mit tennél?
Az életben nem arra valók a problémák, hogy miattuk meghátráljak és új életet kezdjek, hanem arra, hogy megoldjam őket, ugyanis úgy nem válok jobb emberré, ha csak menekülök a gondok elől.
A válaszom tehát az, hogy nem mennék vissza.
Nem tudom,de már a hangra sem mennék.
Én ha hallanék egy hangot,akkor nem teljesíteném amit mond,hanem direkt az ellenkezőjét tenném.
Visszamennék. De nem fogalmaztál pontosan (vagy a hang nem fogalmazott pontosan): hogyha visszamegyek, elölről kezdődik az életem, újból megszületek, csak úgy folytatódik az életem, ahogy mindig is szerettem volna? Vagy ugyanebben az életkorban maradok, csak a környezetem változik?
Szeretnék újjászületni egy gyermekszerető, és amúgy is sokgyermekes nagycsaládban. Mondjuk, Angliában.
De mivel nem ez volt a kérdés: igen, visszamennék. Te, kedves kérdező?
Ugyanmár srácok!
Ez nem komoly kérdés és nem is a logikára hajaz...én megtenném...merő kíváncsiságból. De mivel magam sem tudom mi álmaim élete, lehet, hogy a káosz kellős közepébe csöppennék. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!