Mi a véleményetek erről az oldalról? Isleofknowledge. Forums. Net. Bz/
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 19:28
4/13 A kérdező kommentje:
Trollokat nem kértünk, nem tehetek róla ha szar az életed.
Lilith ez egy több témával is foglalkozó blog, filozófia, művészetek, mágia stb :)
2013. febr. 13. 21:40
5/13 anonim válasza:
Ez most komoly? Jól látom, hogy ez a honlap 2 napja üzemel? Cseppet sem reklámozás a kérdésed... Meg se érdemelnéd, hogy helyetted iderakjam rendesen a linket:
6/13 anonim válasza:
A véleményünket kérdezted, mi meg leírtuk... Tényleg elég béna.
7/13 anonim válasza:
Rögtön a kezdőlapon találtam 3 írást.
Sokáig zenéltem, így elolvastam a zenehallgatás művészetéről szólót. Tetszett! És megnyugvással tölt el, hogy nem csak én látom így.
Illetőleg az olvasottak jól érthetőek, érdekfeszítőek.
Az oldalon próbáltam tájékozódni, egyelőre még ismerkedek a szerkezettel, mert atom gyökér vagyok a számítás - technika - informatika témában :D :D ( A technika megöli a parasztot)
8/13 anonim válasza:
Borzalmas. Az meg szánalmas, hogy itt reklámozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!