Van itt olyan egyén akinek, sikerült valamilyen mágia, vagy okkultizmussal kapcsolatos dolga?
Én, többedmagammal, szóval, mi csak kétszer láttunk szellmet. Csak testen kívüli élményben volt részem ezen kívül. azt álmodtam, hogy vennem kell kaparós sorsjegyet és nyertem, de sajnos csak 500 ezret.
Természetfeletti dolog: sajnos csak a findzsák repültek le az asztalról, mielőtt meghalt a rokonom. Jó findzsák voltak, és nekem kellett fizetni, mert rámkenték, hogy miattam van, mert én foglalkozok ilyen dolgokkal. Azóta rosszul vagyok a findzsák látványától.
Egy időben engem is érdekelt ez a dolog és kipróbáltam néhány dolgot és egy kísérletem sikerrel járt (többszőr is megismételtem) Egyszer kerestem a francia-kártya paklim, de csak a paklihoz kapott játékszabályzatot találtam és amikor megfogtam olyan érzésem volt mintha húzna valami, lassan elindultam a húzott irányba és meglett a kártya ELSŐRE! Gondoltam csak véletlen, de próbáljuk meg megint. Öcsémmel elrejtettem egy tárgynak az egyik résztét a másik darabja nálam maradt és követve az érzést megtaláltam megint nem elsőre, mert amikor a közelébe értem annyira izgatott lettem hogy mindenhol bizseregtem.
Ebből vontam le azt a következtetést, hogy minden tárgynak van aurája ami egy kis időre rátapadhat egy másik aurára és vonzzák egymást.
Lehet hülyeség, de nekem mind a mai napig bevált tárgy keresési megoldásom.
Tinikoromban barátnőkkel "szellemet idézgettünk". Aztán egyszer túl jól sikerült.
Azóta is bánom.. Úgyis hiába mondom, de ne próbálkozzatok ilyesmivel.
Akinek ennyire mennek ezek, belemennének, hogy egy teljesen független kísérletben is kipróbálják, vakteszttel? :)
Pl a telekinézises válaszoló, egy kísérletben benne lennél?
A telekinézis teljesen egyszerűen tesztelhető - egy szobában lebegtess tárgyakat (persze nem otthon, hanem előre ismeretlen helyszínen, egy egyetemi osztályteremben, ami véletlenszerűen lenne kisorsolva). Ez szerintem egyszerű teszt - viszont fura módon még sohasem sikerült egyetlen egy embernek sem ilyen körülmények között dolgokat mozgatnia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!