Tehát akkor "nem" léteznek Idegenek?
Idegenek (tehát földönkívüli élet) létezik, csak nem a Földön. Miért jönnének egy bolygóra, ami tele van tévképzetes, hataloméhes és pusztító élőlényekkel?
Ha lennének is, az embereknek nem szabad megtudniuk. Az ember az ismeretlentől irtózik és mindenáron el akarja pusztítani vagy felhasználni azt önös érdekeire. Az pedig, hogy kitálalnak róluk, hatalmas hiba lenne. Beindul a fantázia és akkor egymást fogják ölni, mert azt hiszik egymásról, hogy ufo-k besúgói, idegen lények emberruhában, stb...
Van amit jobb nem tudni, a saját érdekünkben.
"Ha lennének is, az embereknek nem szabad megtudniuk. Az ember az ismeretlentől irtózik és mindenáron el akarja pusztítani vagy felhasználni azt önös érdekeire. Az pedig, hogy kitálalnak róluk, hatalmas hiba lenne. Beindul a fantázia és akkor egymást fogják ölni, mert azt hiszik egymásról, hogy ufo-k besúgói, idegen lények emberruhában, stb...
Van amit jobb nem tudni, a saját érdekünkben."
EKKORA marhaságot még nem hallottam. Ha ide jönne egy ismeretlen életforma, akkor én ugyan mi a fenének akarnám elpusztítani? Az emberek már úgy vannak vele, hogy inkább szállják meg a Földet, mert mi csak tönkretesszük. És igazuk is van, mert az emberek reményt várnak a földönkívüliektől, hogy ők okosabbak mint mi, és az, hogy átadják az ő tudásukat pedig teljesen természetes. Ugyan én milyen önös érdekre tudnám fordítani azt, ha tudnám hogy a Földön vannak az idegenek? Nem, mert a világ vezetőinek, akiknek az érdekük hogy az emberek többsége tudatlanságban és nyomorban éljen, akinek a háborúkban meghalt emberek milliói semmit nem számítanak, azok megérdemlik a tudást és az ufók bizalmát, azoknak szabad tudniuk. Persze, persze.
Azt sem értem hogy mit tudnánk kitalálni róluk. Mert egyelőre semmit az ég világon nem tudunk róluk, hiába várjuk, egyszerűen vagy szarnak ránk, vagy direkt bujkálnak, vagy nincsenek is itt. A sok hülye reményvesztett meg még jeleket küld és vár tőlük, mintha egyáltalán érdekelné is az ufókat a 7 milliárd ember közül.
És senki nem hiszi a másikról hogy ufó, és ezért senki nem öli meg a másikat. Úgy látom neked indult be a fantáziád.
Bár én itt hiába válaszolok, úgyis elfelejtik, és 2 nap múlva jön a következő kérdés (valószínű ugyanattól a személytől), hogy ufó, ufó, ufóóóóóóóó... megy majd a sok hülyeség semmiről.
A video szerint az idegenek, nemmásik galaxysból jönnek, hanem dimenzió közti lények másik dimenzióból jönnek
Ez a fizika szerint lehet és én is simán eltudom képzelni
2# "Leírná valaki nagy vonalakban, hogy miről szól a videó?"
Sajnos ez most nem választható opció, inkább nézd meg érdekes !
Amúgy extradimenzionális lények akár úgyis köztünk élhetnek hogy nem is tudnak rólunk, és mi se róluk . A párhuzamos világokat már ha igaz a multiverzum elmélet, egy hajszálnyi tér választja el egymástól, ugyanígy a dimenziókat . Például ha rajzolsz egy kiscicát akkor ő két dimenzióban fog "létezni", mégis nem sok választ el titeket .
az utolsó kommentelő is jól mondja! A galaktikus föderációra tényleg érdemes odafigyelni :)
Bizony elég valósak az itt leírtak :) és mint ahogy aki már benne van ebbe tudja h úgymond szűrni kell mi igaz és mi nem egy kis odafigyeléssel érezhető\érzékelhető ez (persze nyitottnak is kell lenni hozzá és nem félni) :)
(Facebook csoport is található Galaktikus Föderáció néven)
"Tehát valahol neki is itt kell, hogy legyen a helye ebben a halmazban."
Igen, de én még beletenném Törpapát is. Neki is szorítsatok egy kis helyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!