Szerintetek léteznek az idegenek?
És tényleg itt élnek közöttünk? Egyre több infót hallani erről a témáról.
Kinek mi a véleménye?
Először is: senki nem tudja, e témában mindenki azt hisz amit akar, és bizonyíték hiányában meggyőzni se lehet senkit az ellenkezőjéről.
Másodszor: azzal hogy az Ezotériában írtad ki a kérdésed (a Tudományok helyett ahol esetleg megingathatnának a hitedben) máris nyilvánvalóvá vált hogy TE mit akarsz hinni.
valamelyik nap sétálgattam, és egy tábla került a figyelmem középpontjába, ezek szerint már köztudott h a földön élnek, és köztünk vannak, mert táblák is szabályozzák, h mit csinálhatnak.
Az a baj tudod, hogy ez itt a lepontozórovat. Értelmes választ itt nem lehet adni. A véleményt meg semmire sem tartjátok. Azon nincs is mit értékelni, értelmezhetetlen.
Én nem hallok egyre több infót, csak néhány eszement billentyűzetpusztító nem bír magával. Nekem ez a véleményem. Nincsenek reptoidok, kis szűrkék, nagy szürkék, és a többi marhaság. Ufológusok sincsenek.
A tévében látott állítólagos professzorok, s a megnevezett legtöbb egyetem nem is létezik. Kitaláció.
Tessék, vélemény, s a kérdésre felel.
Nem tudom ki a troll, ki a képmutató, ki elfogultabb az Ezóban.
Ha valaki azt írja, az egész hülyeség, le van hurrogva, pontozva. Az is, aki bő magyarázattal igyekszik alátámasztani a nemleges válaszát. Ok. Ez nem a szkeptikusok játszótere, értem.
Ám ha valaki bejelentkezik azzal, hogy ő földönkívüli, akkor az trollnak van kikiáltva. Akik hisznek abban, hogy más világokból érkezettek élnek közöttünk, azok miért nem hiszek el azt, hogy némelyikük ide írogat? Csak az elmosódott, gagyi videók hihetőek a meztelen, torz valamikkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!