Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tehát akkor "nem" léteznek...

Tehát akkor "nem" léteznek Idegenek?

#idegen #földönkívüli #UFO #kapcsolatteremtés #extra dimenzionális lények.
2014. jún. 28. 12:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

Nincs jobb dolgotok gyerekek? Ennél a hülyeségnél 50000 jobb dolgotok is lehetne nyáron. A Földön nincsenek űrlények. Menjetek inkább játszani a kertben vagy valami.

Üdv.: Az Időtlen

2014. jún. 29. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Ha aztmondod léteznek, kérik bizonyítsd. Ha azt mondod nemléteznek, akkor is azzal ,,érvelnek" (LOL) hogy ,,bizonyítsd be hogy nem léteznek". ,,Kecskefejű reptoid malacok nem léteznek!" erre válasz: ,,Bizonyítsd be hogy nem léteznek!" Édes Istenem.. hogyan bizonyítsunk minden egyes űrlény kényszerképzetet, amiről ordít hogy hülyeség.. ne dobálózzatok már ezzel mindenre hogy bizonyítsd be az ellenkezőjét.. marha idegesítő. Nem, nem léteznek.
2014. jún. 29. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Idegenek csak az utcán léteznek.
2014. jún. 29. 22:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Persze, hogy léteznek! Lehet ebben hinni, meg nem hinni, de emiatt felesleges egymásnak esni! Akit annyira nem érdekel ez a téma, egyszerűen el kell kerülni, és mindenkinek jobb lesz így.

Ha engem nem érdekel valami, bele se nézek, rá sem kattintok arra a rovatra. Mert ha ennyire nem hisz bennük valaki, mint ahogyan itt megdöbbentően sokan, a hozzászólásuk alapján, akkor nyilvánvalóan nem is érdekli őket, mert szerintük csak mi létezünk a világegyetemben. De mégis visszajárnak ide a rovatba olyanok, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne itt, mert ez a téma még túl elvont az ilyen embereknek. Nincs ezzel semmi baj akkor, ha be sem néznek ide.

De magára a kérdésre visszatérve, sokfajta idegen lény él itt a Földön is, sokféle formában.

2014. jún. 29. 23:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen én is örülök az ilyen dolgoknak ezért is hoztam fel hogy ébredezzünk! :)
2014. jún. 30. 14:19
 16/17 A kérdező kommentje:
ezt a #10 kommentelőnek
2014. jún. 30. 14:20
 17/17 anonim válasza:
Én hiszek bennük:) Olvasom a Hihetelen magazint is:)!
2014. júl. 5. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!