Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek UFO-k és...

Szerintetek léteznek UFO-k és láttatok már?

Figyelt kérdés
Én szerintem léteznek UFO-k Nem rég láttam is egyet kb este 10-kor történt, apámmal boltban voltunk hazafelé mentünk befordultunk az utca sarkára és csak úgy nézelődtünk aztán mondja apám mi az ott az égen felnéztem egy fényes valamit láttam lassan mozgott megállt úgy 1 percig állt és utána nagyon gyorsan elment.
2011. júl. 16. 13:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ufó és űrlény között van különbség és ha írsz egy kérdést akkor ne egy felmérés legyen és írkálod fel magadnak hogy béla vagy géza hisz az űrlényekbe vagy nem ez akkora felesleges kérdés.....

Inkább máskor úgy kérdezz hogy Láttatok már ufót ....

AMúgy hogy ne kövresek el szabálysértést azt írom hogy nem léteznek.....

2011. júl. 16. 13:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem.
2011. júl. 16. 13:57
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem léteznek és láttam is már nem egyszer.
2011. júl. 16. 14:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Én eddig 3x láttam életembe, anyukám meg azt mondta h 1x.
2011. júl. 16. 17:37
 5/17 anonim ***** válasza:
58%
UFO-k léteznek.De földönkívüliek nem.
2011. júl. 16. 17:51
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

1. Földönkívüliek léteznek, de nem szoktak meglátogatni minket.

2. Teljesen kizártnak tartom, hogy a kommentelők közül valaki is látott volna idegen űrhajót, mivel én 10 éve vagyok amatőr csillagász, és fura, hogy én még soha sem láttam furcsa dolgot. Majdnem minden este kint vagyok a csillagos ég alatt. De persze paszujfalvai Tibi bácsi, aki havonta egyszer kimegy este, az biztos rögtön lát egy hatalmas űrhajót. Nevetséges...

2011. júl. 16. 19:22
 7/17 anonim ***** válasza:

Én már láttam furcsa dolgokat.

Egyik este az égen volt három furcsa fényes pont.Háromszög alakban voltak.A legfelül lévő volt a legfényesebb és kb.5 másodperce volt körülötte egy fénykör.Először világítottak és az egyik elkezdett villogni,utána a többi is villogott.Kb.fél óra múlva az egyik pirosan megvillant és eltűnt.Nem lehettek csillagok,mert villogtak.Repülők nem lehettek,mert azok nem tudnak lebegni.

Édesapám is látott már és elmesélte.Egyik este a barátjánál volt a kertben.Hirtelen meglátott valamit az égen.Egy rózsaszínes-vöröses színű hatalmas gömböt látott elsuhanni a háztetők felett vízszintesen.Nem volt messze tűlük,azt mondta,hogy kb.egy kilóméterre volt tőlük.

Szóval vannak furcsa esetek.

Vagy ott van például a Hűha! jel,amit a SETI fogott a világűrből.A NASA pedig a Szaturnuszról fogott valami érdekes jelet.

2011. júl. 16. 21:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is láttam, aki nem hiszi így járt!
2011. júl. 16. 23:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az a nevetséges, ha valaki ennyire ostobának nézi azokat akik már láttak UFO-t! Nos mondani én is tudom, hogy amatőr idegenlégiós vagyok 26 éves lassan 2 gyerekes anya létemre. Nálam kétkedőbb emberrel még sosem találkoztam, de hiszek a szememnek és tudom, hogy semmivel sem magyarázható az amiket eddig tapasztaltam. Nem drogozok, még csak becsípve sem voltam soha és az elmeállapotom is teljesen rendben van... Nem hinném hogy ennyi ember képzelődik vagy hazudik, persze egy bizonyos %-k igen de pl. "22/F vagyok megerőszakoltak az idegenek, most hogyan fogom eltartani a hibrid kicsit?" (szándékosan nem írtam innen feltett kérdést) egyből levehető, hogy a kérdező csak szeretné, hogy ez megtörténjen... Tehát szerintem léteznek és hiszek annak aki a kommntjében részletesen leírta, hogy mit is látott.
2011. júl. 16. 23:20
 10/17 anonim válasza:
Igen én már láttam, és ha a Mónika illetve a Joshi barát és a Balázs show felvételit youtube-on megnézed több száz fajjal is megismerkedhetsz.
2011. júl. 19. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!