Szerintetek léteznek UFO-k és láttatok már?
ufó és űrlény között van különbség és ha írsz egy kérdést akkor ne egy felmérés legyen és írkálod fel magadnak hogy béla vagy géza hisz az űrlényekbe vagy nem ez akkora felesleges kérdés.....
Inkább máskor úgy kérdezz hogy Láttatok már ufót ....
AMúgy hogy ne kövresek el szabálysértést azt írom hogy nem léteznek.....
1. Földönkívüliek léteznek, de nem szoktak meglátogatni minket.
2. Teljesen kizártnak tartom, hogy a kommentelők közül valaki is látott volna idegen űrhajót, mivel én 10 éve vagyok amatőr csillagász, és fura, hogy én még soha sem láttam furcsa dolgot. Majdnem minden este kint vagyok a csillagos ég alatt. De persze paszujfalvai Tibi bácsi, aki havonta egyszer kimegy este, az biztos rögtön lát egy hatalmas űrhajót. Nevetséges...
Én már láttam furcsa dolgokat.
Egyik este az égen volt három furcsa fényes pont.Háromszög alakban voltak.A legfelül lévő volt a legfényesebb és kb.5 másodperce volt körülötte egy fénykör.Először világítottak és az egyik elkezdett villogni,utána a többi is villogott.Kb.fél óra múlva az egyik pirosan megvillant és eltűnt.Nem lehettek csillagok,mert villogtak.Repülők nem lehettek,mert azok nem tudnak lebegni.
Édesapám is látott már és elmesélte.Egyik este a barátjánál volt a kertben.Hirtelen meglátott valamit az égen.Egy rózsaszínes-vöröses színű hatalmas gömböt látott elsuhanni a háztetők felett vízszintesen.Nem volt messze tűlük,azt mondta,hogy kb.egy kilóméterre volt tőlük.
Szóval vannak furcsa esetek.
Vagy ott van például a Hűha! jel,amit a SETI fogott a világűrből.A NASA pedig a Szaturnuszról fogott valami érdekes jelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!