Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti már láttatok UFO-t? Vagy...

Mogyi707 kérdése:

Ti már láttatok UFO-t? Vagy szerintetek léteznek?

Figyelt kérdés
Ha láttatok akkor milyen volt ? (Én igazából nem nagyon hiszek az ufokban, de amilyen sztorikat olvastam róluk kezdem elhinni, hogy léteznek.) Nektek mi a véleményetek ?
2014. aug. 20. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért kell ezt kétnaponta megkérdezni?
2014. aug. 20. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősöm küldött egy képet, ahol egy földönkívüli apró sárgás lény suhant el pont a kamera előtt, amikor le akartak fényképezni egy nőt télen. Nem küldhetem el a képet, mert ez szigorúan titkos! Csak ennyit mondhatok. De egyébként földönkívüli lényekben hinni mindenkinek kéne. Hiszen maga a galaxis is elég nagy. Tele van több millió csillaggal. Azoknak nagy része egy naprendszert birtokol. De még rengeteg idő lesz, mire MI eljutunk idegen életeket keresni. De ha valaki találkozott volna egy földönkívülivel, az inkább próbáljon barátkozni, mint hogy harcolni. Nem lenne jó, ha egy invázió lelné bolygónkat. Ez nem Spore.
2014. aug. 26. 00:10
 13/13 anonim válasza:
Hozzank karacsonykor eljottek egy kavera es hoztak egy kavicsot is az urbol
2014. szept. 10. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!