Xenomorphok léteznek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 13:27
1/12 anonim válasza:
a hollywoodi stúdiók raktárában.
2/12 anonim válasza:
Te is nézted tegnap ? :-)
Amúgy szerintem biztos hogy léteznek, mert a Világegyetem olyan nagy hogy tuti létrejött egy ilyen parazita faj is . Én sokszor szoktam arról álmodozni hogy én is egy Ripley vagyok és küzdök az élienek ellen :-)
Annácska
3/12 anonim válasza:
ne már gyerökök, háá mi lesz itten, mesedélután?
4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is léteznek.
2014. szept. 6. 14:07
5/12 hidra12 válasza:
Énis látam tegnap.
De a alien-t az első godzilárol jutod észbe néz utána a wiki.
De mi lene ha 1alien királynőböl kikel 1alien?
Az mekora? Mikor lesz a kövi rész?
6/12 hidra12 válasza:
Azért nics télapó mert véletlen az alien4 rész dokumentum filmbe belle kerűlt és kikeltetek belőle 1kis alient:D
7/12 anonim válasza:
Ha a Xenomorphok valóban léteznek, akkor már a Predátorok, a Dalekok, a Reptoidok, a Lumbulábiak és a Poloskoidok is.
8/12 hidra12 válasza:
A kis szürkéket ki hagytad:D de lehet valahol valamien élet ezen a bolygón kivül.
9/12 anonim válasza:
mért hivják az élient élienek? MERT A FÖLDÖN NEM ÉL IEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!